Enişte ile Baldızdan Çıplak Görüntülü Şantaj Ağı - Son Dakika
3. Sayfa

Enişte ile Baldızdan Çıplak Görüntülü Şantaj Ağı

İstanbul ve Bursa'da iş adamları ile genç kızların çıplak ve cinsel içerikli görüntülerini kaydedip şantaj yapan enişte ile baldızdan oluşan şebeke çökertildi.

17.06.2016 09:16  Güncelleme: 10:02

İstanbul'da kuyumcu E.P. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na başvurup, 8 yıl önce gizli kamerayla çekilen görüntülerle kendisine şantaj yapıldığını söyledi. Şikâyet üzerine İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekipleri inanılmaz bir şantaj ağını gün yüzüne çıkardı. İddiaya göre; E.P., Şile'de estetisyenlik yapan Vildan T. ile 2008'de birlikte oldu. Kadının eniştesi Güven Sönmez de o anları kayda aldı. Enişte ile baldız daha sonra kuyumcudan şantajla o dönemin parasıyla 400 bin TL ve iki daire aldı. 8 yıl sonra E.P.'ye aynı şekilde şantaj yapan ikili, polisin çalışması sonucu deşifre oldu.

ŞANTAJ İÇİN ARŞİV YAPMIŞLAR

Polis, ikilinin dört iş adamına daha tuzak kurduğunu ortaya çıkardı. Ekipler, 13 Haziran'da İstanbul ve Bursa'da yaptıkları baskınlarda iki şüpheliyi gözaltına aldı. El konulan dizüstü bilgisayarlarda ve dijital belleklerde arşivlenmiş cinsel içerikli görüntülere ulaşıldı. E.P.'nin görüntüleri şebekenin başı Vildan T.'nin bilgisayarından çıktı.

POLİS MAĞDURLARI ARIYOR

Sönmez'in bilgisayarından ise verilen ilaçların etkisiyle kendinden geçen çok sayıda genç kadına ait tecavüz görüntüleri çıktı. Vildan T. ile eniştesi Güven Sönmez Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Şebekenin firari 3 üyesinin peşine düşen polis, şantaj ve tehdidin yanı sıra tecavüze de karıştığı belirlenen mağdurlara ulaşmaya çalışıyor. (Kaynak: Sabah)

Enişte ile Baldızdan Çıplak Görüntülü Şantaj Ağı

Son Dakika 3. Sayfa Enişte ile Baldızdan Çıplak Görüntülü Şantaj Ağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ....: Gelde müslüman ülkesinde yaşadığını söyle şimdi soyleyemezsin anayasası bile şahsi yasa olan bir ulkedeyiz . 35 2 Yanıtla
  • SADECFE VATAN: MEMLEKET PİSLİK YUVASINA DÖNMÜŞ... 35 1 Yanıtla
  • ...: bu enişte ve balzdılar çok tehlikeli 21 1 Yanıtla
  • Ad: Haram yolda huzur ararsan huzur dana haram olur 18 0 Yanıtla
  • 1i: Alçaklar, işleri gücleri şeytanlik 13 1 Yanıtla
  • aa: eeee sen evlısın ısın gucun var ama rahat batıyor sonucta ne olacagını beklıyordun. ne oldu sımdı eslerınız duymadı mı. yazıkkkkkı ne yazıkkk 14 0 Yanıtla

Advertisement