Kız arkadaşını kıskançlık krizi: Erkek arkadaşının 50 kadınla ilişki yaşadığını öğrenen kadın erkek arkadaşını penisinden ağır yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kız arkadaşını kıskançlık krizi: Erkek arkadaşının 50 kadınla ilişki yaşadığını öğrenen kadın erkek arkadaşını penisinden ağır yaraladı

Kız arkadaşını kıskançlık krizi: Erkek arkadaşının 50 kadınla ilişki yaşadığını öğrenen kadın erkek arkadaşını penisinden ağır yaraladı

Filipinler'in Manila şehrinde bir kafe, sıradan bir günden çok daha farklı bir olaya sahne oldu. Bir adam, kız arkadaşı ile kahve içerken geçmişte 50 kadınla beraber olduğunu itiraf etti. Bu itirafa sinirlenen genç kadın, çöpten aldığı makasla erkek arkadaşının mahrem yerlerini defalarca kesti. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, ağır yaralanan adamı hastaneye kaldırdı. Bıçaklama olayını gerçekleştiren kadın ise sorguda hiçbir şey söylemedi.

28.02.2024 15:42  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filipinler'in Manila kentinde bir adam, kız arkadaşı ile gittiği kaldırım kafede kahve içtiği sırada kzı arkadaşına geçmişte 50 kadınla beraber olduğunu söyleyince kız arkadaşı çılgına döndü.

Erkek arkadaşının itirafına bir kaç saniye tepkiye vermeyen kadın, kafenin yanında bulunan çöpten aldığı makasla defalarca erkek arkadaşının penisine ve kasıklarına batırdı.Olayı gören vatandaşla polisi aradı.

Polis komiseri Anthony Abundo şunları söyledi: Olay anında şans eseri bir polis devriye aracı yakınlarda bulunuyordu. Polislerin, çağırdığı ambulansla adam hastaneye kaldırıldı.

Genç kadın, sevgilisinin daha önce 50 kadınla beraber olduğunu tahmin edemediğini bu itirafı duyunca çılgına dönüp erkek arkadaşını mahrem yerlerinden bıçakladı.

Ağır kaybeden ve hastanede tedavi altına alına adam, kızı arkadaşını çok sevdiğini bu nedenle kendisinden şikayetçi olmadığını söylerken, kendisini bıçaklayan kız arkadaşı ise sorguda susma hakkını kullanarak hiç bir şey söylemedi.

Erkek arkadaşının 50 kadınla ilişki yaladığını öğrenen kadın erkek arkadaşını penisinden ağır yaraladı

Son Dakika 3.Sayfa Kız arkadaşını kıskançlık krizi: Erkek arkadaşının 50 kadınla ilişki yaşadığını öğrenen kadın erkek arkadaşını penisinden ağır yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement