Maske takmadığı için olay çıkaran kadın, bu kez de güzellik merkezini birbirine kattı - Son Dakika
3. Sayfa

Maske takmadığı için olay çıkaran kadın, bu kez de güzellik merkezini birbirine kattı

Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz aylarda bir çay bahçesinde maske takmadığı için olay çıkaran genç kadın, polisin denetimler sırasında kendisini uyarmasına "Artistliğiniz kime" şeklinde tepki vermişti. Çıkardığı taşkınlıkla akıllarda kalan kadın, bu kez bir güzellik merkezinde maske takmayarak taşkınlık çıkardı.

13.01.2021 12:14  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maraş'ın merkez beldesine bağlı Yirmikigün Mahallesi'nde yer alan bir güzellik merkezine gelen Gülcan Ç, maskesini takmadığı için çalışanlar tarafından uyarıldı. Uyarılara aldırış etmeyerek maskesiz dolanmaya devam eden Gülcan Ç, uyarların tekrarlanması üzerine sinirlenerek, güzellik merkezi çalışanlarını tehdit etti. Durumun polise bildirilmesi üzerine emniyet ekipleri, kadını gözaltına aldı.

ÇALIŞANLARIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda, Gülcan Ç'nin maskesini takmadığı, uyarılar üzerine maskesini burnu açık bir şekilde taktığı görüldü. Maskesini tam takması istenen kadın, bir daha bu güzellik merkezinde hizmet almayacağını söyleyerek, "Takmıyorum, siz kimsiniz. Bir kere ceza yedim, ikinciyi yazmaları sıkar" sözleri ile çalışanların üzerine yürüdü.

CAMLARI YUMRUKLADI

Çalışanlara tehditler savuran Gülcan Ç., olay yerine polis ekiplerinin gelmesi ile güzellik merkezinden çıkarıldı. Güzellik merkezinden çıkarılmasına rağmen taşkınlıklarına devam eden kadın, iş yerinin camını yumrukladı. Çalışanların şikayeti üzerine gözaltına alınan Gülcan Ç., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Daha öncede benzer olaylara karışan Gülcan Ç., 16 Şubat 2020'de bir çay bahçesinin masasındaki küllüğü yere atmış, ardından garsonlara saldırmıştı. Olayın üzerine kadın, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

10 Aralık 2020'de de maske denetimi yapan polislerle kavga eden Gülcan Ç., ekiplere zorluk çıkararak, "Bana zorluk çıkarmayın. Artistliğiniz kime? Maske takmayacağım ne yapıyorsanız yapın. Buradan çıkıp savcılığa gideceğim hepinizle görüşeceğim. Siz neyinize güveniyorsunuz, siz kimsiniz? CİMER'e de yazacağım zaten. Sizin bu artistlikleriniz bir değil yetti. Yetti artık yetti. Siz neyinize güveniyorsunuz, siz kimsiniz?" demişti.

Maske takmadığı için olay çıkaran kadın, bu kez de güzellik merkezini birbirine kattı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Maske takmadığı için olay çıkaran kadın, bu kez de güzellik merkezini birbirine kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bilincli vatandas: kadina siddete kesinlikle karsiyim fakaatt sunun agzini burnunu kirsa keske biri.... bu kacinsi pisligi bunun yahu...polislerimize kac defa zorluk cikardi..!! kendini ne zannediyor acaba?? 9 0 Yanıtla

Advertisement