Taksici, yumrukladığı yayanın burnunu kırdı, yakalanan saldırgan serbest bırakıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Taksici, yumrukladığı yayanın burnunu kırdı, yakalanan saldırgan serbest bırakıldı

GÜNGÖREN'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksici, aracından inerek yayaya yumruk atıp olay yerinden kaçtı. Yaşanan tartışma ve taksicinin yayaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

04.04.2024 11:26  Güncelleme: 11:35

İstanbul'da bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada taksici aracını hareket ettirdi. Yaya, araca vurarak tepki gösterince çıkan tartışmada aracından inen sürücü yayaya yumruk atarak burnunu kırdı ve olay yerinden kaçtı. Yaralı hastaneye kaldırılırken yakalanan şüpheli, emniyettekiişlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

HAREKET EDEN ARACA VURARAK TEPKİ VERDİ

Olay İstanbul Güngören Merter Şair Ahmet Kutsi Tecer Caddesi'nde meydana geldi. Bir yaya, yeşil ışık yanınca yolun karşısına geçmeye çalıştı. O sırada kırmızı ışıkta bekleyen taksi şoförü, aracını hareket ettirince yaya eliyle taksiye vurarak tepki gösterdi.

Taraflar arasında çıkan tartışmada taksici, yayaya yumruk attı

KAÇAN SALDIRGANI DURDURDUMAK İÇİN ÇABALADILAR

Bir süre ilerleyen taksi şoförü otomobilini park edip yayanın yanına geldi. Taksici, yayaya yumruk atarak yere düşürdü ve kaçmaya çalıştı. Çevredekiler, saldırgan şoförü durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Aldığı darbeyle burnu kırılan adama ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken tartışma anları ve taksi şoförünün yayaya yumruk attığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Taraflar arasında çıkan tartışmada taksici, yayaya yumruk attı

YAKALANAN TAKSİCİ SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 Nisan'da bazı sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülerle ilgili olarak çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, , güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı. Görüntülerden, S.K.(59) isimli şahsın karşıya geçtiği sırada, taksi sürücüsü R.A.'nın (52) aracını hareket ettirdiği görüldü. Buna tepki gösteren S.K.'nın araca vurduğu belirlendi. Bunun üzerine iki kişi arasında tartışma çıktığı ve S.K.'nın taksi sürücüsü tarafından darp edildiği tespit edildi. Taksi sürücüsü R.A. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli hakkında 'kasten yaralama' suçundan adli işlem başlatılırken, emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

Çıkan tartışmada taksici, yayaya yumruk atarak burnunu kırdı
Taraflar arasında çıkan tartışmada taksici, yayaya yumruk attı
Taksici, yumrukladığı yayanın burnunu kırdı, yakalanan saldırgan serbest bırakıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksici, yumrukladığı yayanın burnunu kırdı, yakalanan saldırgan serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Reyhan Bulgurcuoglu: Artık taksicilik yapmasın.Araba zaten bağlanır.hapishane yolu da gözüksün 53 6 Yanıtla
  • Ercan Soykök: Ömür boyu taksicilikten men edilmeli. 1 ay psikoloğa gitmesi kararı verilmeli 36 2 Yanıtla
  • Murat Itibar: Yazıklar olsun 28 1 Yanıtla
  • sait turk: 30 yıldır Londra, da yaşıyorum yaya geçmeye kalktığı zaman herkes anında durur! bu bizde zor olacak, kurallara uyan var elbet ama geneli yaya, yı görünce gaza basıyor 27 0 Yanıtla

Advertisement