İETT otobüsünün motoru yandı: Dumanı fark eden şoför yolcuları tahliye etti - Son Dakika
3.Sayfa

İETT otobüsünün motoru yandı: Dumanı fark eden şoför yolcuları tahliye etti

Eyüpsultan'da seyir halinde olan bir İETT otobüsünün motoru bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Otobüs şoförü dumanı fark ederek yolcuları tahliye etti. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını kısa sürede söndürdü. Olayın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

12.04.2024 23:38

İETT otobüsünün motoru yandı: Dumanı fark eden şoför yolcuları tahliye etti

Yangın itfaiye ekibi tarafından kısa sürede söndürüldü

İSTANBUL - Eyüpsultan'da bir İETT otobüsünün motoru seyir halindeyken yanmaya başladı. Otobüs şoförü dumanı fark ederek yolcuları tahliye ederken, itfaiye ekibinin söndürme çalışması ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay akşam saatlerinde Eyüpsultan Silahtarağa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde seyir halinde olan ve Alibeyköy yönüne doğru sefer yapan İETT otobüsünün motor kısmından bilinmeyen bir nedenle duman çıkmaya başladı. Dumanı fark eden şoför, yolcuları otobüsten tahliye etti. Araç, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangını söndürme anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

İETT otobüsünün motoru yandı: Dumanı fark eden şoför yolcuları tahliye etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İETT otobüsünün motoru yandı: Dumanı fark eden şoför yolcuları tahliye etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement