İki kardeşin evden taşınma kavgası kanlı bitti! Kardeşini pompalıyla vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

İki kardeşin evden taşınma kavgası kanlı bitti! Kardeşini pompalıyla vurdu

Adana'da bakkal işleten Mehmet Salih ve Abdülaziz T. kardeşler birlikte yaşamaya başladı. Bir süre sonra Mehmet Salih, kötü alışkanlıkları olduğu gerekçesiyle diğer kardeşin evden taşınmasını istedi. Bu duruma öfkelenen Abdülaziz T., kardeşini pompalı tüfekle vurup polise teslim oldu. Olay anı kameraya yansıdı.

06.09.2021 10:01  Güncelleme: 10:38

Merkez Yüreğir içesine bağlı Haydaroğlu Mahallesinde 23 Ağustos günü meydana gelen olayda iddiaya göre, bakkal işleten Mehmet Salih T. ile Abdülaziz T.kardeşler aynı evde kalmaya başladı. Bir süre sonra Mehmet Salih T. kardeşi Abdülaziz T.'nin kötü alışkanlıkları olduğu gerekçesiyle aynı evde kalmak istemeyip ona evi terk etmesini söyleyerek bakkala gitti.

POMPALI TÜFEKLE KARDEŞİNİ VURDU

Bu duruma sinirlenen Abdülaziz T. pompalı tüfekle bakkala gelerek kardeşini vurup olay yerinden ayrıldı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Taksiye binen zanlı Köprübaşı polis merkezine giderek teslim oldu. Yaralı Mehmet Salih T. ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Hayati tehlikesi bulunan Mehmet Salih Turgut yapılan müdahalelerinin ardından hayati tehlikeyi atlatıp bir hafta sonra taburcu oldu. Teslim olan zanlı ise ifadesinde kardeşinin kendisini evden kovduğu için vurduğunu öne sürdü. Zanlı ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İki kardeşin evden taşınma kavgası kanlı bitti! Kardeşini pompalıyla vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki kardeşin evden taşınma kavgası kanlı bitti! Kardeşini pompalıyla vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • M A: Biri temiz yürekli düzgün ve ekmeğinde.öbürü hertürlü kötülüğü yapsın sonrada devlet buna hapiste yük gibi baksın.adalet nerede ya kıssasa kıssas ya idam bu hukukla tabi gidersiniz. 14 0 Yanıtla

Advertisement