İstanbul Pendik'te minibüs şoförü bıçakla tehdit eden ve kadına tekme atan şahıs yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul Pendik'te minibüs şoförü bıçakla tehdit eden ve kadına tekme atan şahıs yakalandı

İstanbul Pendik\'te minibüs şoförü bıçakla tehdit eden ve kadına tekme atan şahıs yakalandı

Pendik'te yaşanan olayda, bir minibüs şoförü trafik nedeniyle tartıştığı servis şoförünü bıçakla tehdit etti. Kendisini sakinleştirmeye çalışan kadına da tekme atan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın çeşitli suçlardan kaydı olduğu ve olayda kullandığı bıçak ele geçirildi.

01.04.2024 10:36

İstanbul Pendik'te servis şoförünü bıçakla tehdit eden, kendisini uyaran kadına ise tekme atan minibüs şoförü yakalandı.

Pendik'te 30 Mart 2024 tarihinde, hatlı minibüs şoförü ile servis minibüsü şoförü arasında trafik nedeniyle tartışma çıktı. Elinde bıçak bulunduran minibüs şoförü tartıştığı şoförün yanına bıçak ile giderek tartışmaya devam etti. Bıçaklı şahıs, kendisini sakinleştirmeye çalışan kadına da tekme attı.

Polis ekipleri, görüntüler üzerine harekete geçti. Yapılan incelemelerde, bir yolcu minibüsünün sevk ve idaresini sağlayan E.B. isimli şahsın, yol verme nedeniyle tartıştığı farklı bir araç sürücüsünü bıçak ile tehdit ettiği belirlendi. Kendisini olay yerinden uzaklaştırmaya çalışan kadına tekme atan şüpheli şahıs aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Şahsa yönelik yapılan sorgulamada çeşitli suçlardan kaydı olduğu belirlendi ve olayda kullandığı bıçak ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli E.B. hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul Pendik'te minibüs şoförü bıçakla tehdit eden ve kadına tekme atan şahıs yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement