Kağıthane'de faciadan dönüldü! 9 aylık hamile kadın, az kalsın klimanın altında kalıyordu - Son Dakika
3.Sayfa

Kağıthane'de faciadan dönüldü! 9 aylık hamile kadın, az kalsın klimanın altında kalıyordu

Kağıthane'de annesiyle birlikte markete giren 9 aylık hamile kadın ölümden döndü. Market girişinde iki teknisyen klima tamiri yaptığı sırada market kapısı hamile kadının üzerine devrildi. Klimanın da düştüğünü belirten hamile Merve Erdoğuş, annesinin de yaralandığını belirterek, "Sadece klima düşmedi, onunla beraber kapı ve tavan da çöktü. Hepsi gelseydi ölebilirdik" ifadelerini kullandı.

31.03.2023 13:46  Güncelleme: 18:05

Dün saat 16.00 sıralarında Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, marketin girişinde bulunan klimayı tamir etmek için iki teknisyen tamire başladı. Tamirat devam ettiği sırada 2 teknisyen ellerindeki klima malzemeleriyle birlikte yaklaşık 2 metreden aşağı düştü. Teknisyenler o esnada markete girmek isteyen 9 aylık kadının ve annesinin üstüne düştü.

Kağıthane'de üstüne klima düşen 9 aylık hamile kadın: 'Az kalsın ölüyorduk'

HAMİLE KADININ ÜSTÜNE DÜŞTÜLER

Olay sonucunda hamile kadın ve annesi ile iki teknisyen hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaraları yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

Kağıthane'de üstüne klima düşen 9 aylık hamile kadın: 'Az kalsın ölüyorduk'

"ÜZERİME KAPI DÜŞTÜ"

Yaşadığı o dehşet anlarını anlatan 9 aylık hamile kadın Merve Erdoğuş şunları söyledi: "Biz annemle çocuklara bir şeyler almak için markete giriyorduk. Yukarıda da klimayı yapıyorlardı, pas falan da yere dökülmüştü. Merdivenin diğer tarafından geçerken üzerimize birden klima düştü. Çocuğun ve bir kadının ağzı ile kulağı patladı. Benim üzerime kapı, annemin üstüne ise teknisyenler düştü.

"ANNEM DAHA KÖTÜ DURUMDAYDI"

Annem daha kötü durumdaydı. Sonra sağlık ekipleri geldi teknisyenleri götürdüler. İçeride de sorumlular ilgilendi ama bazıları da kendi keyfindeydi. Bu bence marketin sorumsuzluğu diyebiliriz ama daha da sıkı önlemler alınabilirdi. Daha önce böyle bir olay başıma gelmedi, ilk kez geldi.

Kağıthane'de üstüne klima düşen 9 aylık hamile kadın: 'Az kalsın ölüyorduk'

HEPSİ GELSEYDİ ÖLEBİLİRDİK"

Ben hamileyim 9 aylık. Klima üstüme düştü bir şey olmadı ama bebek ve annesinde yaralanma oldu. Bu mübarek ayda Allah bizi korudu. Sadece klima düşmedi, onunla beraber kapı ve tavan da çöktü. Hepsi gelseydi ölebilirdik."

Kağıthane\'de faciadan dönüldü! 9 aylık hamile kadın, az kalsın klimanın altında kalıyordu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kağıthane'de faciadan dönüldü! 9 aylık hamile kadın, az kalsın klimanın altında kalıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Beşiktaş 1903: Beğenmediginiz avrupada böyle olmaz önlem alınır 0 0 Yanıtla

Advertisement