Kastamonu'da Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda biber gazı infilak etti, panik yaşandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kastamonu'da Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda biber gazı infilak etti, panik yaşandı

Kastamonu\'da Jandarma Komando Eğitim Alayı\'nda biber gazı infilak etti, panik yaşandı

Kastamonu'da bulunan Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda eski biber gazlarının infilak etmesi sonucu çevreye yayılan gaz nedeniyle çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kastamonu Üniversitesi ve Şeyh Şabanı Veli Öğrenci Yurdu'ndaki öğrenciler tahliye edilirken, bölgeye AFAD, UMKE, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gazdan etkilenen çok sayıda öğrenci ise hastanelere başvurdu.

03.01.2024 13:05

Kastamonu'da iddiaya göre, Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki eski biber gazlarının infilak etmesi neticesinde etrafa yayılan gaz sebebiyle çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı'nda bulunan eski biber gazları bilinmeyen sebeple infilak etti. Gazların çevreye yayılması sebebiyle Kastamonu Üniversitesi ve Şeyh Şabanı Veli Öğrenci Yurdu'ndaki öğrenciler büyük panik yaşadı. Kampüsteki binalarda bulunan öğrenciler tahliye edilirken, bölgeye AFAD, UMKE, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gazdan etkilenen çok sayıda öğrenci ise hastanelere müracaat etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kastamonu'da Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda biber gazı infilak etti, panik yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement