Kozan'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: Çok Sayıda Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kozan'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: Çok Sayıda Ele Geçirildi

Kozan\'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: Çok Sayıda Ele Geçirildi

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda, çok miktarda uyuşturucu, silah ele geçirilirken, hapis cezasıyla aranan şahıslarda yakalandı. Polis tarafından 11-17 Mart tarihleri arasında yapılan uygulamalarda, 1 kurusıkı tabanca ve 239 fişek ele geçirildi. 3 araca modifiyeden işlem yapıldı. 10 motosiklet sürücüsüne idari para cezası uygulandı. Uygulamalarda 9 araç, 3 motosiklet trafikten men edildi. Ayrıca 51.56 gram ve 89 tablet uyuşturucu ele geçirilirken 4 uyuşturucu satıcısı tutuklandı. Aranan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada ise hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü yakalanıp cezaevine götürüldü.

18.03.2024 15:04  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda, çok miktarda uyuşturucu, silah ele geçirilirken, hapis cezasıyla aranan şahıslarda yakalandı.

Polis tarafından 11-17 Mart tarihleri arasında yapılan uygulamalarda, 1 kurusıkı tabanca ve 239 fişek ele geçirildi. 3 araca modifiyeden işlem yapıldı. 10 motosiklet sürücüsüne idari para cezası uygulandı. Uygulamalarda 9 araç, 3 motosiklet trafikten men edildi. Ayrıca 51.56 gram ve 89 tablet uyuşturucu ele geçirilirken 4 uyuşturucu satıcısı tutuklandı.

Aranan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada ise hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü yakalanıp cezaevine götürüldü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kozan'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: Çok Sayıda Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement