Malatya'da Yardım Vakfına Ait Konteynerde Patlama - Son Dakika
3.Sayfa

Malatya'da Yardım Vakfına Ait Konteynerde Patlama

Malatya\'da Yardım Vakfına Ait Konteynerde Patlama

Malatya'da bir insanı yardım vakfına ait konteynerde meydana gelen şiddetli patlama sonucunda çevrede bulunan ev ve araçlarda hasar meydana geldi. Şans eseri yaralananın olmadığı olayla ilgili inceleme devam ediyor.

06.04.2024 00:59  Güncelleme: 01:03

Malatya'da, bir insanı yardım vakfına ait konteynerde meydana gelen şiddetli patlama halkı sokağa döktü. Şans eseri yaralananın olmadığı olayda çevrede bulunan ev ve araçlarda hasar meydana geldi.

Olay, 23.10 sıralarında Battalgazi ilçesi Uçbağlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Muhtar Sokak'ta Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara iftar yemeği hazırlanması için oluşturulan konteynerde şiddetli bir patlama meydana geldi. Kent merkezin dört bir yanında hissedilen patlamada şans eseri yaralanan olmaz iken çevrede bulunan ev ve park halindeki araçlarda hasar meydana geldi.

İlk belirlemelere göre, mutfak tüpünde sızan gaz sıkışması kaynaklı patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu'da bölgeye gelerek inceleme yaptı.

Patlama sesi ile çok sayıda vatandaşın bölgeye akın ettiği olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatya'da Yardım Vakfına Ait Konteynerde Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement