Ölen de Çocuk Öldüren De... Feci Kazada Ölen Minik Elif'in Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Ölen de Çocuk Öldüren De... Feci Kazada Ölen Minik Elif'in Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ölen de çocuk öldüren de... Feci kazada ölen minik Elif'in görüntüleri ortaya çıktı Minik kızın cep telefonuyla kendini çektiği video ortaya çıktı Sancaktepe'deki feci kazada aracı kullanan çocuk adliyeye sevk edildi Çocukla birlikte babası da adliyeye sevk edildiİSTANBUL - Sancaktepe'de...

09.06.2017 13:39

Ölen de çocuk öldüren de... Feci kazada ölen minik Elif'in görüntüleri ortaya çıktı

Minik kızın cep telefonuyla kendini çektiği video ortaya çıktı

Sancaktepe'deki feci kazada aracı kullanan çocuk adliyeye sevk edildi

Çocukla birlikte babası da adliyeye sevk edildi

İSTANBUL - Sancaktepe'de kullandığı minibüsün eve girmesiyle iki çocuğun hayatını kaybetmesine neden olan ve 18 yaşından küçük R. A ile babası İlhan A. adliyeye sevk edildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden minik Elif'in babası Mehmet Dursun kazanın gerçekleştiği evde sinir krizi geçirdi. Minik Elif'in hayatını kaybettiği evde babasının cep telefonuyla kendi görüntülerini çektiği video ortaya çıktı.

Sancaktepe'de dün 18 yaşından küçük R.A'nın kullandığı minibüs eve girmiş kazada 9 yaşındaki Efe Yağız Tepe ile 4 yaşındaki Elif Dursun feci şekilde hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası kaçan R.A ile babası İlhan A. bir süre sonra polis tarafından Üsküdar'da Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.Burada sorguları tamamlanan R.A ve babası İlhan A. adliyeye sevk edildi. Öte yandan feci kazada hayatını kaybeden küçük Elif'in babası olayın yaşandığı yerde gözyaşı döktü. Sinir krizi geçiren baba Mehmet Dursun vatandaşlar tarafından sakinleştirmeye çalışıldı.

Minik kızın cep telefonuyla kendini çektiği video ortaya çıktı

Feci kazada hayatını kaybeden minik Elif'in videosu ortaya çıktı. Hayatını kaybettiği evde babasının cep telefonuyla kendi videosunu çeken minik kızın sevimli halleri görenleri duygulandırdı.

Ölen de Çocuk Öldüren De... Feci Kazada Ölen Minik Elif\'in Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Ölen de Çocuk Öldüren De... Feci Kazada Ölen Minik Elif'in Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement