Patıswıss CEO'sunun eski paylaşımları da bir acayip: Ben daha iyisini yazarım - Son Dakika
3.Sayfa

Patıswıss CEO'sunun eski paylaşımları da bir acayip: Ben daha iyisini yazarım

Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı küflü çikolata fotoğraflarına verdiği skandal yanıtla gündeme oturan Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun kitap önerisi verdiği ortaya çıktı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Tunaoğlu'nun bir kitap için ''Ben daha iyisini yazarım'' dediği duyuldu.

22.04.2024 23:39  Güncelleme: 23:44

Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan küflü çikolata fotoğraflarına verdiği skandal yanıtla eleştirilerin hedefi olan ve istifa eden Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun kitap tavsiyelerinin yer aldığı bir videosu ortaya çıktı.

Küflü çikolata fotoğraflarına verdiği skandal yanıt ve ardından yaptığı yeni açıklamalarla gündeme oturan Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti. Instagram hesabından yaptığı açıklamayla kararını duyuran Tunaoğlu'nun şirketi tarafından üretilen çikolatalar 2 süper market zincirinin raflarından kaldırılmıştı. Tunaoğlu bu kez ise verdiği kitap tavsiyesi ile gündemde.

"BEN DAHA İYİSİNİ YAZARIM"

Sosyal medya hesabı Instagram'daki eski bir paylaşımda Tunaoğlu'nun kitap tavsiyesi dikkat çekti. Tunaoğlu'nun bir kitap için "Ben daha iyisini yazarım" dediği duyuldu.

"HER ŞEYİN EN İYİSİNİ OKUYORUM"

Tunaoğlu, masasının üzerindeki kitapları gösterip, "Her şeyi okuyorum, çok okuyorum biliyorsunuz zaten. Her şeyin en iyisini okuyorum. Mesela nöro marketing var, ben daha iyisini yazarım.. Bu da yeşil pasaportumun kabı.." ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Patıswıss CEO\'sunun eski paylaşımları da bir acayip: Ben daha iyisini yazarım
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - 3.Sayfa

Son Dakika 3.Sayfa Patıswıss CEO'sunun eski paylaşımları da bir acayip: Ben daha iyisini yazarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • harun şahan: arkadaşlar beni yadırgamayın cinsiyetçi de değilim ama bu yaşıma kadar birçok kadın yöneticiyle tanıştım kamu kurumundaki kadın savcılarla da tanıştım erkeklere nazaran belirli makama erişmiş kadınların neden burnu havada küçük dağları ben yarattım modunda? hepsi neden egoist neden birilerine yüksekten bakıyor bu mevkiye erişmiş kadınlar çözemedim... 226 4 Yanıtla
    Zafer Morkoç: Çünkü o makamlar da olmamaları gerekiyor… 163 12 Fuat Çelik: kimseye hak etmediği değeri vermeyeceksin maalesef bizim ülkemizde olduğundan çok veriliyor sonrada ne oldum delisi oluyorlar ahlak sevgi saygı alçak gönüllük gibi değerler bazı insanların mayasında bazı insanların yetişmesi sırasında olur.Bu vasıfları tanımayanlar az da parayı bulup kendi ayaklarının üzerinde durunca kibir abidesi olarak karşımıza çıkıyorlar 30 0 Alper Elma: haklısın kardeşim. bu olay genelde geçmişte standart bir hayat içinde yaşayan yada hep özenti tarzı hayati olan kişiler mutlak surette ne oldum delisi gibi oluyr. şu hayattaki gerçek ve hakiki zengin insanları bir düşünün hiçbir zaman gösteriş yapmazlar ve kimseye ozenmezler rutin bir hayatları olur yada kendilerini gösterme peşine düşmezler. ama sonradan gormeler medyatik olma takip edilme uğruna neler neler yaptığını fenomenlerin görüyoruz ve ne yazikki toplumdaki bazı kesimler bunlara özenerek hayatlarına yön veriyorlar 9 0 sehmus fatih: Onlarda delük var 6 1
  • Samet Demir: Daha iyisini yazdın zaten :) 157 1 Yanıtla
    Hızır Ekşi: Özel yaşamıda problem,akli melekeleri yok 45 1
  • Gökhan Çelik: Bu yaşta CEO olmuş yeteneği ne acaba 78 1 Yanıtla
    DORUĞUN GERZESİ: flüt çalıyormuş :) 66 0
  • Hakan Şentürk: Bu kadının liyakatla bir yerlere geldiğini zannetmiyorum... Açıklamalarıyla belli etti kendini 54 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement