Samsun'da evden hırsızlık suçundan aranan 2 kadın yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da evden hırsızlık suçundan aranan 2 kadın yakalandı

Samsun\'da evden hırsızlık suçundan aranan 2 kadın yakalandı

Samsun'da evden hırsızlık suçundan aranan P.S. ve H.Y., hırsızlık yapmak için girdikleri binada polis tarafından suç üstü yakalandı. İkili, daha önce gerçekleştirdikleri ziynet eşyası hırsızlıklarıyla da bağlantılı oldukları belirlendi. Gözaltına alınan P.S. Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne, H.Y. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. İşlemlerinin ardından 2 kadın Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

11.12.2023 16:21  Güncelleme: 16:23

Samsun'da evlerden hırsızlık suçundan aranan 2 kadın hırsızlık yapmak için girdikleri binada yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre, evden hırsızlık suçundan aranan P.S.(20) ve H.Y.(17), son işlerinde hırsızlık yapmak amacıyla girdikleri apartmanda polisin takibi sonucu suç üstü yakalandılar.

H.Y.'nin Atakum ilçesinde ikametten yaklaşık 80 bin TL değerinde ziynet eşyası hırsızlığı ve P.S.'nin ise Canik ilçesinde ikametten yaklaşık 40 bin TL değerinde ziynet eşyası ve Atakum ilçesinde ikametten yaklaşık 217 bin TL değerinde ziynet eşyası hırsızlığına karıştıkları ortaya çıktı. P.S., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınırken, H.Y. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan 2 kadın Samsun Adliyesine sevk edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da evden hırsızlık suçundan aranan 2 kadın yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement