Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 32 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 32 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Samsun\'da Uyuşturucu Operasyonu: 32 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Samsun'un Kavak ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 32 kilo 955 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 kişi gözaltına alındı. Aramalarda ayrıca kök kenevir bitkisi, tabanca, mermi ve diğer silahlar da bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

28.09.2023 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 32 kilo 955 gram kubar esrarla yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Olay, Kavak ilçesinde Belalan Mahallesi Yayla mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, müşterek yaptıkları takip ve çalışmalar doğrultusunda N.S. ve A.A.'ya ait ev, eklenti ve tarlaya operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 32 kilo 955 gram kubar esrar, 327 kök kenevir bitkisi, 1 adet 9 mm çaplı makinalı tabanca, 44 adet 9 mm çapında mermi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca ve 1 adet pala ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan N.S. ve A.A. bugün Kavak Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 32 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement