Sivas'ta Park Halindeki Araçta Ölü Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Sivas'ta Park Halindeki Araçta Ölü Bulundu

Sivas'ta Millet Bahçesi'nin yanında park halindeki araçta hareketsiz yatan bir kişi ölü olarak bulundu. Olay yerine gelen ekipler, kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Ceset, ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Oktay T. isimli kişinin KOAH hastası olduğu ve kalp krizi geçirmesi ihtimali üzerinde duruluyor. Soruşturma başlatıldı.

05.11.2023 18:38

Sivas'ta şüpheli ölüm: Park halindeki araçta ölü olarak bulundu

SİVAS - Sivas'ta bir kişi park halindeki araçta ölü olarak bulundu, ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay şehir merkezinde bulunan Millet Bahçesi'nin yanında yaşandı. Park halindeki aracın kapısının açık olduğunu görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler ise araçta hareketsiz yatmakta olan bir erkek olduğunu fark etti. Yapılan ilk incelemede şahsın ölü olduğu anlaşıldı. İsminin Oktay T olduğu öğrenilen kişinin, ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için cesedi Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Oktay T'nin KOAH hastası olduğu ileri sürüldü. KOAH'a bağlı kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünüyor. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sivas\'ta Park Halindeki Araçta Ölü Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sivas'ta Park Halindeki Araçta Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement