Sultanbeyli'de feci kaza! 2 ölü, 4 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Sultanbeyli'de feci kaza! 2 ölü, 4 yaralı

Sultanbeyli'de bir kamyon ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda biri olay yerinde diğeri hastanede olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

19.04.2024 09:40

İstanbul Sultanbeyli'de kamyon ile otomobilin çarpışmasındahayatını kaybedenlerden birinin sürücü

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Saat 07.00 sıralarında Akşemsettin Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde yaşanan olayda Sultanbeyli istikametine giden Nadir Akıntı yönetimindeki kamyon, karşı yönden gelen Tekin Çoban yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Tekin Çoban araç içerisinde sıkışırken, kamyon şoförü ve araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücü Çoban'ı kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Çoban, olay yerinde hayatını kaybetti.

YARALILARDAN BİRİ HASTANEDE CAN VERDİ

Kamyon sürücüsü ve diğer yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin daha hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle cadde çift yönlü trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek, çevrede inceleme yaptı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kamyonla otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Kamyonla otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Sultanbeyli\'de feci kaza! 2 ölü, 4 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sultanbeyli'de feci kaza! 2 ölü, 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • RagnarLothbrok: FIAT GRUBU BİR TANE DE KAZADAN SAĞLAM ÇIKAN YA DA ARACIN AZ HASAR ALDIĞI KAZA GÖRELİM... BU KADAR DAYANIKSIZ ARAÇLARLA HIZ YAPMAYIN ARKADAŞLAR. 7 0 Yanıtla

Advertisement