Otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minik kız çocuğuna müdahale ederken, sürücü kaçtı. Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

19.03.2024 08:52  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feci kazanın adresi İstanbul Sultanbeyli oldu. Annesiyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna hızla gelen bir otomobil vurdu. Çarpmanın şiddetiyle havalanan küçük kız metreler sonra yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğa olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Olaydan geriye ise güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

5 yaşındaki çocuğa çarparak havaya savuran sürücü olay yerinden kaçtı

KAÇAN SÜRÜCÜ KISA SÜREDE YAKALANDI

Çalışma başlatan polis ekipleri, kaçan sürücüyü kısa sürede güvenlik kameralarından tespit etti. Araç ve kimlik bilgileri belirlenen şüpheli için harekete geçildi. Ekiplerin titiz çalışması sonucu kazaya karışan sürücü yakalanarak gözaltına alındı.

MAHALLE SAKİNLERİ YOLDA ÖNLEM ALINMASINI İSTİYOR

Kazayla ilgili konuşan mahalle sakini Muhammed Yavuz, "Biz de bu mahallede yaşıyoruz, kazayı duyar duymaz büyük bir üzüntü duyduk. İşlek cadde, çoluk çocuk annesinden kaçıyor. Böyle kötü bir durumla karşılaşıyoruz. Benim de kız çocuğum var. Çocuğun durumu ağır, inşallah iyileşir. Buna bir 'dur' demek lazım. Her gün haberlerde görüyoruz. Caddeye bir kasis mi olur, hız engelleyici mi olur ya da trafik lambası mı olur... Yetkililerin buna bir 'dur' demesi lazım." diye konuştu.

5 yaşındaki çocuğa çarparak havaya savuran sürücü olay yerinden kaçtı
Otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Biyo Art: Her zaman çocuklu insanlara yol verin ölmezsiniz. Sürücü burada hatasız bulunsa bile(isviçre medeni kanunu malum) benim gözümde katildir 5 1 Yanıtla

Advertisement