Tırla çarpışan işçi servisi yan yattı: 13 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Tırla çarpışan işçi servisi yan yattı: 13 yaralı

Tırla çarpışan işçi servisi yan yattı: 13 yaralı Bolu'da içerisinde teksktil işçilerinin bulunduğu servis minibüsü, kontrolden çıkarak tır ile çarpıştı.

10.09.2021 10:36  Güncelleme: 10:56

Tırla çarpışan işçi servisi yan yattı: 13 yaralı

BOLU - Bolu'da içerisinde teksktil işçilerinin bulunduğu servis minibüsü, kontrolden çıkarak tır ile çarpıştı. Kazada yol kenarına savrularak yan yatan servisteki 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bolu- Mengen Gökçesu karayolunun Değirmenbeli mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada içerinde tekstil işçileri bulunan Dursun Öztürk idaresindeki 14 BJ 765 plakalı servis minibüsü, karşı yönden gelen Özcan Ertuğrul idaresindeki 14 ABG 851 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın iki araç da yol kenarına savrulurken yan yatan işçi servisindeki 13 kişi ise yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslara alınan yaralılar, çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

Tırla çarpışan işçi servisi yan yattı: 13 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tırla çarpışan işçi servisi yan yattı: 13 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ibrahim Çetin: Şimdi söyle bi açıklama yapmak gerek haberin altında kontrolden çıkan yolcu servisi denilmiş bu yanlış haberdir kazayı geçiren minibüs dayimin lütfen haberi düzeltelim normalde bu tırların yeniçağa üzerinden gidip kantara girmeleri gerekli ama kacak gittikleri için gökçesu yolundan geçiyorlar para ödememek için yol küçük olduğu için çoğu tircilar yolu ortalıyor o nedenle karşıdan gelen araçlar zor durumda kalıyor yani kaza olan yer kaza olma ihtimali en düşük yerdir . 0 1 Yanıtla
  • Ibrahim Çetin: tırın yolu ortalayıp gelmesi viraja dar girmesi ve tırın dorsesinin minibüse çarpması sonucu minibüs kontrolden çıkmıştır tüm hata kusur tir söförune aittir zaten videolarda dikkat edilirse tırın dorsesi askida kalmıştır 0 0 Yanıtla

Advertisement