Alibeyköy'de trafikte kadın sürücüye saldıran şüphelinin 8 yıla kadar hapsi isteniyor - Son Dakika
3.Sayfa

Alibeyköy'de trafikte kadın sürücüye saldıran şüphelinin 8 yıla kadar hapsi isteniyor

Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadın doktora saldıran şüpheli Emre E. 4'nin 4 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

09.09.2020 15:09  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadına saldıran şüpheli Emre E., hakkında savcılıkça yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, şüphelinin 4 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi.

KÜFÜR EDEREK OTOMOBİLİN ÖN CAMINI KIRMIŞTI

Alibeyköy'de 13 Ağustos günü 20.00 sıralarında trafikte seyir halindeyken diş hekimi (27) Sena Koçak'ın idaresindeki otomobilin önüne aracının direksiyonunu kıran Emre E. (27), yaşanan tartışmanın ardından Sena Koçak'a küfür ederek otomobilinin ön camını kırmıştı.

Sena Koçak'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan şüpheli Emre E., nöbetçi savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. Görüntülerin sosyal medyaya yansımasının üzerine savcılık talimatı ile yeniden gözaltına alınan şüpheli Emre E., nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İDDİANAMEDE YER ALANLAR

Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma suçların uzlaştırma kapsamında kalması nedeniyle uzlaştırma büroya gönderilmişti. Uzlaşmanın sağlanamaması üzerine soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı. İddianamede, Sena Koçak 'müşteki', Emre E., eşi Gülüzar E. ile Buse K. 'şüpheli' olarak yer aldı. Şüpheli Emre E.'nin müşteki Sena Koçak'a hakaret ve tehdit ettiğinin belirtildiği iddianamede, müştekinin aracına zarar verdiği ve basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaraladığı kaydedildi. İddianamede, şüphelilerin müştekiyi fikir ve eylem birliği içerisinde tehdit ile hakaret ettiği ve yaraladığı anlatıldı.

1 YIL 5 AYDAN 8 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

İddianamede, şüpheli Emre E.'nin 'basit yaralama', 'hakaret', tehdit' ve 'mala zarar verme suçlarından 1 yıl 5 aydan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Şüpheli Emre E.'nin eşi olan şüpheli Gülüzar E. ile şüpheli Buse K.'nın 'tehdit', 'hakaret' ve 'basit yaralama' suçlarından 1 yıl 3 aydan 5 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istenen iddianame, İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.

Öte yandan şüphelilerin, müştekiden kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu soruşturmada ise takipsizlik kararı verildi.

Alibeyköy\'de trafikte kadın sürücüye saldıran şüphelinin 8 yıla kadar hapsi isteniyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alibeyköy'de trafikte kadın sürücüye saldıran şüphelinin 8 yıla kadar hapsi isteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • 53: içeri tıksınlar ayıyı 11 0 Yanıtla
  • zülfükar güler: 16 yıl olsa daha iyi olur 9 0 Yanıtla
  • Bu nasıl adalet: Dün yer alan habere göre görevini yapan polis memurunun şehit olmasına sebep olan sürücüye 4 yıl hapis cezası verildi. Nasıl bi adalet sistemimiz var? Dehşet verici.. 8 1 Yanıtla
  • .: Suç ve ceza orantılı olmalı yaptığı çok büyük bir vandallık ama bir anlık öfkeyle yapılan bir hatanın cezasının 8 yıl olması çok adil değil. Bu adam nasıl bu hale geldi bir de bunu masaya yatırmak lazım. Adamı savunduğum zannedilmesin, her şey çok iyi analiz edilerek medyatik karar verilmemeli adil karar verilmeli. 4 4 Yanıtla
    1453: Katılıyorum, havaalanındaki görevliyi aşağılayan kadın geldi aklıma, bir dünya laf söyledi sonra temas yok diye kendini geri çekti, o aşağılık kadına bir tokat atmış olsaydı şiddet uyguladığı için hapse atılırdı, böylesine boktan bir durum işte, bu bayan da bilerek yada bilmeyerek katşısındakini bu hale düşürmüşte olabilir.. 0 1
  • hakan: öldürseydi birkaç aya serbest kalırdı 8 0 Yanıtla
  • cece: senin cezanii social media verecek . :D 7 0 Yanıtla
  • GAKGOŞ: VERİN ON SENE YATSIN ÖRNEK OLSUN ÖKÜZÜME LAN BİR BAYANA YAPILIRMI ÖKÜZ SENİ YETİŞTİREN ANANIN BABANIN CEVRENİN ÇOCUĞUSUN SENİ İZMİR BASMA HANEYE GÖTÜRMEK LAZIM LAVUK BAKLAVACILAR NE OLDU SESİ SOLUKLARI ÇIKMIYOR KEÇİLERİN SIFATA BAKSAN ADAM SANIRSIN AMA ADAM DEĞİLLER KIROLAR LAN EŞEKLER DAHİ SİZDEN AKILLIDIR ADAM OL Kİ İNSANA BENZETSİNLER KIRO BU ZAMAN DA ÖKÜZ GELMİŞSİN ÖKÜZ GİDECEKSİN SENDEN OLAN ÇOCUKLARINDA SANA BENZEMEZ İNŞALLAH İNŞALLAH ANNELERİNE ÇEKMİŞLERDİR 6 1 Yanıtla
    Adınızı yazın: Hiiiiiiiiiiç sanmam yakında çıkar Adalet yooooook olmadıda. 3 0
  • Berkant: Bu adam akp lidir. Yakında serbest kalır 1 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement