Alp Domaç'tan Tireboluspor'a Jest - Son Dakika
Basın Bültenleri

Alp Domaç'tan Tireboluspor'a Jest

Alp Domaç\'tan Tireboluspor\'a Jest

Solosis Firmasının Genel Müdürü genç hemşerimiz Alp Domaç, Giresun Süper Amatör Kümede mücadele eden Tireboluspor'a 18 kişilik forma yaptırdı.

25.02.2015 17:29

Solosis Firmasının Genel Müdürü genç hemşerimiz Alp Domaç, Giresun Süper Amatör Kümede mücadele eden Tireboluspor'a 18 kişilik forma yaptırdı.

Tirebolulu genç iş adamı eski sporcu Alp Domaç, Giresun Süper Amatör Kümede mücadele veren Tireboluspor Kulübüne 18 kişilik forma yaptırdı.

İş yeri İstanbul'da bulunan ve televizyon ekranları yapan sporsever hemşerimiz Alp Domaç, Genel Müdürlük görevini ifa ettiği Solosis firmasının tanıtımını da sağlamak amacıyla, kendisine iletilen istek üzerine Mavi-Beyazlı temsilcimize 18 kişilik forma jestini gerçekleştirdi.

Genç iş adamı Alp Domaç'ın yaptırdığı forma ile Sanayispor karşısına çıkan Tireboluspor'un, bu zorlu maçı 4-0 gibi farklı bir skorla kazanması, yeni formanın Mavi-Beyazlı ekibe uğurlu geldiğini gösterirken; Tireboluspor Kulübü Başkanı Yusuf Hacıibrahimoğlu, antrenör Mehmet Karahasanoğlu ve Teknik Menejer Mahmut Bora, ilçemizin yetiştirdiği iş adamı Alp Domaç'a teşekkürlerini ilettiler.

Solosis Firması Genel Müdürü Alp Domaç, kendisinin de bir zamanlar futbolcusu olduğu Tireboluspor'a her zaman destek olacağının sözünü verirken; babası Bahri Domaç ve kız kardeşi Tuğçe Domaç'da, Mavi-Beyazlı takıma katkı yapmaktan çok mutlu olduklarını bildirdiler.

Öte yandan, genç iş adamı Alp Domaç'ın, Tireboluspor Kulübüne süper kalitede forma hediye etmesi, Mavi-Beyazlı takımın futbolcularını da çok memnun ederken; kaptan Mehmet Civelek, futbolcu arkadaşları adına Domaç Ailesine teşekkür ettiklerini bildirdi.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Alp Domaç'tan Tireboluspor'a Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement