Supertrash Sadece Lidyana.com'da - Son Dakika
Basın Bültenleri

Supertrash Sadece Lidyana.com'da

Supertrash Sadece Lidyana.com\'da

Dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Türk tasarımcı Olcay Gülşen'in özel tasarımlarını içeren SuperTrash markası Lidyana.

27.08.2013 16:15

Dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Türk tasarımcı Olcay Gülşen'in özel tasarımlarını içeren SuperTrash markası Lidyana.com'da satışta!

Geniş ürün yelpazesinde pek çok aksesuar ve takı markasının yanı sıra ünlü tasarımcıların ürünlerini de bulunduran Lidyana.com modaseverleri sevindirecek bir haber ile karşınızda! SuperTrash moda markasını "Stil sahibi bağımsız kadınların lüks etiketi" olarak tanımlayan Olcay Gülşen, şık ve elegan aksesuar ve çanta tasarımları ile Lidyana.com'da!

Beyonce, Eva Longoria, Ciara, Candice Swanepoel, Sophia Bush, Rihanna ve Victoria's Secret modellerini giydiren Olcay Gülşen'in SuperTrash moda markası bir yılda 24 ayrı ülkede satılmaya başlandı. Beyonce'nin Super Bowl konseri öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında giydiği "Olcay Gulsen" imzalı elbise ve ayakkabı tasarımları büyük ilgi gördü.

Sade ama elegan modelleri içeren dünyaca ünlü SuperTrash markalı ürünleri Lidyana.com'u ziyaret ederek alabilir, kendinizi bir dünya yıldızı gibi hissedebilirsiniz!

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Supertrash Sadece Lidyana.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement