Amerika'da bir köprü, konteyner gemisinin çarpmasıyla suya gömüldü, en az 7 kişiyi arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika
Dünya

Amerika'da bir köprü, konteyner gemisinin çarpmasıyla suya gömüldü, en az 7 kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsü, Singapur bayraklı konteyner gemisi Dali'nin çarpması sonucu suya çöktü. Olayın doğrulanmamasına rağmen, acil müdahale ekipleri çoklu kurban durumu ihtimaliyle hareket ediyor. Trafik ise köprüdeki kapatma nedeniyle alternatif yollara yönlendirildi.

26.03.2024 10:04  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Maryland eyaletinde, Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsü'nün büyük bölümleri, Singapur bayraklı konteyner gemisi Dali'nin çarpmasının ardından suya gömüldü. Çarpmanın ardından gemide yangın çıktı.Maryland Ulaşım Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Francis Scott Key Köprüsü'ne çıkan tüm yolların çift taraflı olarak trafiğe kapalı olduğu bildirildi. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 7 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

"KÖPRÜNÜN BİR KISMI ÇÖKTÜ"

Yangın Botu operatörü Andrew Doyle yaşanan olayı "Bir konteyner gemisi Baltimore'daki Key Köprüsüne çarptı. Köprünün bir kısmı çöktü. Birden fazla itfaiye ve polis botu yola çıktı" ifadeleriyle anlattı. Çarpmanın ardından ise gemide yangın çıktı.

ABD'de büyük felaket! Dev gemi köprüye çarptı, onlarca araç suya gömüldü

GÖRÜNTÜ SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Sosyal medyada paylaşılan videoda, geminin çarpmasıyla köprünün saniyeler içinde yerle bir olduğu ve araçların suya gömüldüğü anlar yer aldı.

EN AZ 7 KİŞİYİ KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Maryland Ulaşım Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Francis Scott Key Köprüsü'ne çıkan tüm yolların çift taraflı olarak trafiğe kapalı olduğu bildirildi. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 7 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

ABD'de büyük felaket! Dev gemi köprüye çarptı, onlarca araç suya gömüldü
Amerika\'da bir köprü, konteyner gemisinin çarpmasıyla suya gömüldü, en az 7 kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Son Dakika Dünya Amerika'da bir köprü, konteyner gemisinin çarpmasıyla suya gömüldü, en az 7 kişiyi arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ercan Karatas: İyi olmuş 18 38 Yanıtla
    nadir: allah korusun .. şimdi anlıyor musunuz kanal istanbul neden isteniyor .. iyi olmuş demeyelim bizlere yakışmaz ama kendimiz için acilen tedbir alınmazsa bizimde ülkemizde yaşanabilecek bir problem olduğunu düşünüyorum.. saygılarımla. 13 26 NÜK: Darısı başınıza.. 0 0
  • Sabır Ertak: Amerika için sonun başlangıcı olur inşallah 14 4 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu: Ula bizim gecekondu görünümlü üst geçitler bu köprüden sağlammış gibi... 16 1 Yanıtla
  • M Ak: En iyisi asma köprü 6 1 Yanıtla
  • Selim Kayisi: Kanal İstanbul için düşünsenize bunu ? 2 0 Yanıtla
  • ferhat eser: geçmiş olsun amerika 0 0 Yanıtla

Advertisement