ABD polisi, bıçaklı saldırganı bir şarjör mermiyle durdurdu - Son Dakika
Dünya

ABD polisi, bıçaklı saldırganı bir şarjör mermiyle durdurdu

ABD'nin Baltimore şehrinde bir kadına saldıran bıçaklı şahsın peşine düşen polis ekipleri, saldırganı bir şarjör mermi sıkarak öldürdü. Orantısız güç kullanımıyla tepki çeken ABD polisinin bu hareketi sosyal medyada gündem oldu.

09.11.2022 16:54  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orantısız güç kullanımıyla tepki çeken ABD polisi yine benzer bir olaya imza attı. Başkent Washington'a 60 kilometre mesafedeki Baltimore şehrinde bıçaklı şahıs bir kadına saldırmak üzereyken ihbar alan polis olay yerine hızla intikal etti.

SALDIRGANA BİR ŞARJÖR MERMİ SIKTI

Aracından inip silahını çeken ABD polisi saldırganın kadının üzerine atlaması sonucu tetiğe bastı. Bütün bir şarjör mermiyi ateşleyen polis, saldırganı etkisiz hale getirdi.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Kadının bıçak veya kurşunla yaralanmadığı, durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırgan ise tedaviye alındı. Saldırganın niyetinin belli olmadığı belirtilirken, 6 Kasım'da yaşanan olayın görüntüleri sosyal medyada infial etkisi yarattı.

ABD polisi, bıçaklı saldırganı bir şarjör mermiyle durdurdu

Son Dakika Dünya ABD polisi, bıçaklı saldırganı bir şarjör mermiyle durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yahya Akpinar: Kimsenin sesi cikiyor,dünya susuyor böyle olaylar abd,de olunca.Türkiyede polisin yetkisi yok eşkıya.ya gün doğuyor. 0 0 Yanıtla
  • VATAN SEVER: Silah kullanma yetkisi doğru ama mağdur kadından uzaklaştıktan ve bıçağı kullanma imkanı ortadan kalktıktan sonra hedef gözetmeksizin ateş etmesi nefsi müdafadan öldürme niyetine geçişi ortaya koymaktadır. Başlangıç doğru ama devamı yanlış. Türkiye de silah kullanma yetkisi en son başvurulan bir durum. Türkiyede olsa belki kadın ölmüştü... 0 0 Yanıtla

Advertisement