ABD'nin Güneyi Sıcak Hava Dalgasıyla Karşı Karşıya - Son Dakika
Dünya

ABD'nin Güneyi Sıcak Hava Dalgasıyla Karşı Karşıya

ABD\'nin Güneyi Sıcak Hava Dalgasıyla Karşı Karşıya

ABD'nin güneyinin orta kesimlerindeki Texas eyaletinden ülkenin güneydoğusundaki Florida eyaletine kadar yaklaşık 35 milyon insan günlerce sürmesi beklenen yaygın bir sıcak hava dalgasıyla karşı karşıya kalacak. NWS, ülkenin Texas, Louisiana ve Florida eyaletlerinin bazı bölgelerinde sıcak hava dalgasının rekor kırabileceği ve orman yangını ile sıcaklığa bağlı hastalık risklerini arttırabileceği yönünde uyarıda bulundu.

16.06.2023 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HOUSTON, 16 Haziran (Xinhua) -- ABD'nin Texas eyaletindeki Houston şehir merkezinde yer alan bir su sıçratma parkında oynayarak serinleyen çocuklar, 15 Haziran 2023.

ABD Ulusal Hava Durumu Servisi'nin (NWS) Perşembe günü yayımladığı hava tahminine göre, ABD'nin güneyinin orta kesimlerindeki Texas eyaletinden ülkenin güneydoğusundaki Florida eyaletine kadar yaklaşık 35 milyon insan günlerce sürmesi beklenen yaygın bir sıcak hava dalgasıyla karşı karşıya kalacak.

NWS, ülkenin Texas, Louisiana ve Florida eyaletlerinin bazı bölgelerinde sıcak hava dalgasının rekor kırabileceği ve orman yangını ile sıcaklığa bağlı hastalık risklerini arttırabileceği yönünde uyarıda bulundu. (Fotoğraf: Chen Chen/Xinhua)

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Dünya ABD'nin Güneyi Sıcak Hava Dalgasıyla Karşı Karşıya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement