BAE'de şiddetli yağış hayatı felç etti - Son Dakika
Dünya

BAE'de şiddetli yağış hayatı felç etti

Birleşik Arap Emirlikleri'nde başkent Abu Dabi başta olmak üzere Dubai ve Sharjah şehirlerinde etkili olan şiddetli yağış ve rüzgar hayatı felç etti. Ana caddeler ve sokaklar sular altında kalırken, su basan dükkanlarda malzemeler kullanılamaz hale geldi. Bölge sakinlerine sel baskınlarının yaşandığı bölgelerden uzak durmaları tavsiye edildi.

06.08.2023 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- BAE'de şiddetli yağış hayatı felç etti

ABU DABİ - Birleşik Arap Emirlikleri'nde başkent Abu Dabi başta olmak üzere Dubai ve Sharjah şehirlerinde etkili olan şiddetli yağış ve rüzgar hayatı felç etti.

Birleşik Arap Emirklikeri'nde cuma gününden bu yana şiddetli yağış ve rüzgar etkisini sürdürüyor. Dubai, Sharjah ve Abu Dabi şehirlerini vuran şiddetli yağış nedeniyle ana caddeler ve sokaklar sular altında kalırken, su basan dükkanlarda da malzemeler kullanılamaz hale geldi. Dükkanlarda ağır hasar oluştu.

Ulusal Meteoroloji Merkezi tarafından yapılan açıklamada, atmosferik istikrarsızlık durumunun salı gününe kadar devam etmesinin beklendiği belirtildi. Yetkililer, bölge sakinlerine sel baskınlarının yaşandığı bölgelerden uzak durmalarını tavsiye etti.

BAE\'de şiddetli yağış hayatı felç etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya BAE'de şiddetli yağış hayatı felç etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement