Yaşlı Terapist, İlişkiye Girdiği Hastanın Ailesine Seans Faturalarını Gönderdi - Son Dakika
Dünya

Yaşlı Terapist, İlişkiye Girdiği Hastanın Ailesine Seans Faturalarını Gönderdi

Yaşlı Terapist, İlişkiye Girdiği Hastanın Ailesine Seans Faturalarını Gönderdi

Amerika'da, 76 yaşındaki aile terapisti cinsel ilişkiye girdiği kadın hastasına seans ücretlerini ödemesi için fatura kesti. Üstüne üstlük faturayı aileye gönderdi.

24.03.2016 07:56  Güncelleme: 09:38

Amerika'nın Iowa eyaletinin Iowa City şehrinde, yaşlı aile terapisti bir yıl boyunca kadın hastasıyla cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra da seansların ücretini ödemesi için aileye fatura gönderdi.

HASTASIYLA İLİŞKİYE GİRDİ, SEANS FATURALARINI GÖNDERDİ

Charles Morris Adams (76) cinsel taciz suçlamasıyla geçtiğimiz cuma günü polis tarafından gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan şikayetçi kadın hasta, yaşlı terapistle yaklaşık bir yıl boyunca 25-30 kez cinsel ilişki yaşadığını ifade etti. Şikayetçi kadın, cinsel ilişki yaşadığı yaşlı terapistin seans ücretlerini faturalandırdığını da belirtti.

SUÇUNU KABUL ETTİ

İddialar üzerine polis dedektiflerince sorguya alınan Adams, hakkındaki cinsel istismar suçlamalarını kabul etti. Kadın hastasıyla ilk olarak 2015 yılında ofisinde cinsel ilişkiye girdiğini de beyan etti. Yaşlı terapist hastasıyla cinsel ilişkiye girmemesi gerektiğini bildiğini, yaptıklarının sonuçları ile yüzleşebileceğini ifade etti.

5 YILA KADAR HAPİS CEZASI

76 yaşındaki terapist Adams eğer suçlu bulunursa en fazla 5 yıla kadar hapse mahkum edilecek.

Son Dakika Dünya Yaşlı Terapist, İlişkiye Girdiği Hastanın Ailesine Seans Faturalarını Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yam: 76 yaşında domuz gibi. ne yiyorsa artık? bizdekiler 50 ye gelince pert... 72 2 Yanıtla
    TÜRKOĞLU TÜRK: SÖYLEDİN İŞTE DOMUZ ETİ YİYORLAR DOMUZ GİBİ OLUYORLAR :) 22 2 ...: Cok guldum ya :) 15 1 BİTİRİM OSMANA CEVAP: KESİN SENDE PERTSİNKİ ZORUNA GİTTİ :) 1 0
  • qamill: Vayy ihtiyara bakın yaaa. Kadının etinden sütünden parasindan faydalanmis. Bir derisi kalmis ki pacayo ele vermis :) 62 4 Yanıtla
  • cek git: O kadina ödeyecekti.. 18 3 Yanıtla

Advertisement