Ekvador'da öldüğü sanılan yaşlı kadın, cenaze merasiminde hayata döndü - Son Dakika
Dünya

Ekvador'da öldüğü sanılan yaşlı kadın, cenaze merasiminde hayata döndü

Ekvador\'da öldüğü sanılan yaşlı kadın, cenaze merasiminde hayata döndü

Ekvador'da öldüğü açıklanan yaşlı kadın, kendisi için yapılan cenaze töreninde aniden tabuttan fırladı. Yaşlı kadın tekrar hastaneye kaldırıldı. Yaşlı kadının oğlu Gilbert Montoya olayı "Tanrı'nın mucizesi" olarak nitelendirirken, bu tür yanlışlık vakalarının sık sık yaşandığı biliniyor.

12.06.2023 14:28  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekvador'da doktorlar tarafından öldü denilen yaşlı kadın, kendisi için yapılan cenaze töreninde tabutta dirildi. Yaşlı kadının öldüğünü açıklayan Martin Icaza Hastanesi'nde tekrar tedavi altına alındı.

"TANRI'NIN MUCİZESİ"

Yaşlı kadının oğlu Gilbert Montoya olayı "Tanrı'nın mucizesi" olarak nitelendirdi. Cenaze töreninde bulunan diğer insanlar da şaşkınlıklarını ifade ederek, "Tanrı istemediği sürece hiçbir şey olmaz. Bu kadına yeni bir şans verildi ve umarım doktorlar da ona yardımcı olur" dedi.

Öldü denilen kadın kendisi için yapılan cenaze töreninde dirildi

BENZER BİR VAKA DA PORTEKİZ'DE YAŞANMIŞTI

Daha önce de Kuzey Portekiz''de yaşayan 92 yaşındaki bir adam koronavirüs nedeniyle ölü olarak kabul edilmiş ve hatta gömülmüştü. Ancak 20 gün sonra ailesi, bir "hata" olduğunu ve adamın hala hayatta olduğunu öğrendi. Hasta olan adamın oğlu, doktorların daha dikkatli olması gerektiğini umut ettiğini belirtti.

Son Dakika Dünya Ekvador'da öldüğü sanılan yaşlı kadın, cenaze merasiminde hayata döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement