Gerilim Filmi "İkinci Bir Şans" Sinemalarda - Son Dakika
Dünya

Gerilim Filmi "İkinci Bir Şans" Sinemalarda

Gerilim Filmi "İkinci Bir Şans" Sinemalarda

Oscar ödüllü yönetmen Susanne Bier'in yönetmen koltuğunda oturduğu özgün adı "A Second Chance" olan "İkinci Bir Şans" Danimarka gerilim filmi olarak karşımızda.

23.03.2015 21:00

Oscar ödüllü yönetmen Susanne Bier'in yönetmen koltuğunda oturduğu özgün adı "A Second Chance" olan "İkinci Bir Şans" Danimarka gerilim filmi olarak karşımızda. Filmin başrolünde ise Nikolaj Coster-Waldau ve Ulrich Thomsen var.

Game Of Thrones'un yıldızı Nikolaj Coster-Waldau filmde eşi ve yeni dünyaya gelmiş erkek bebeği ile mutlu bir hayat süren Andreas isimli genç detektifi canlandırıyor.

Ortağı ve yakın arkadaşı Simon ile beraber bir gün aile içi şiddet suçuna müdahaleye gider. Burada karşılaştığı ihmal edilmiş bir bebeği kurtarmaya çalışır ancak kanunların bu duruma karşı yapabileceği pek bir şey yoktur.

Nikolaj Coster-Waldau filmden etkilendiği noktaları şöyle dile getirdi: "Kendimize sorular sordurtan bu hikayenin içeriği beni gerçekten çok etkiledi. 'Ne kadar uzağa gidebilirsiniz?', 'Adalet her zaman yerini bulur mu?', 'Bir şey yapıyorsanız sadece niyetinizin iyi olması yeterli mi?', 'Böylece her yaptığınız onaylanır mı?' gibi temel sorularla karşılaştım."

Nikolaj Cost

Yazar:

Etiketler:Gönderildi: 23 Mart 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Gerilim Filmi 'İkinci Bir Şans' Sinemalarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement