HADD Yeni Yoneticilerini Belirledi - Son Dakika
Dünya

HADD Yeni Yoneticilerini Belirledi

HADD Yeni Yoneticilerini Belirledi

Hamburg Ve Çevresi Atatürkçü Düşünce Derneği Olağan Genel Kurul İle Yeni Yöneticilerini Belirledi Ve Başkanlığa Yine Coşkun Coştur Seçildi

24.01.2011 10:51

- HADD YENİ YONETİCİLERİNİ BELİRLEDİ

Hamburg ve Çevresi Atatürkçü Düşünce Derneği (HADD) Olağan Genel Kurul ile yeni yöneticilerini belirledi ve başkanlığa yine Coşkun Coştur seçildi.

Altona semti Hospitalstrasse 111 adresindeki TGH Haus salonunda düzenlenen Olağan Genel Kurulda açılışı Başkan Coşkun Coştur yaptı. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından Başkan raporları ukodu ve raporlar üzerine, çalışmalar üzerine tartışıldı, üyeler konu hakkında sırayla düşüncelerini belirttiler. Yönetin ve denetleme kurulları aklandıktan sonra yeni yöneticiler için oylamaya geçildi. Başkanlık için Ahmet Büyükyılmaz ve Coşkun Coştur adaylığını açıkladı. Salonda bulunan toplam 52 üye oyunu kullandıktan sonra 23 oy alan Ahmet Büyükyılmaz'ı 29 oyla geçen yeni Başkan Coşkun Coştur'a üyeler devam etmesi için destek verdi. Başkan yardımcılığına Güven Polat seçilirken, saymanlığa Funda Çelikel, yönetim kurulu üyeliğine Fatma Tustaş, Serkan Biçen, Fatma Dağlı, Mehmet Günyar seçildiler. Yönetim kurulu yedek üyeliğine ise, Hayriye Ayhan, Hüseyin Varol ve Engin Yeşilkaya seçildi.Denetleme kuruluna Behçet Algan, Hakan Fidan ve Belma Yeşilkaya seçilirken, TGH delegeliğine Coşkun Coştur, Güven Polat, Funda Çelikel, Hakan Fidan, Süleyman Keser, Mesut Sipahi seçildi. Seçimlerin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Coşkun Coştur, çalışmalara birlik ve beraberlik içinde devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya HADD Yeni Yoneticilerini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement