Hamas'la çatışan İsrail ordusu büyük yara aldı! Askerlerin çoğu gözünü kaybetti - Son Dakika
Dünya

Hamas'la çatışan İsrail ordusu büyük yara aldı! Askerlerin çoğu gözünü kaybetti

Hamas\'la çatışan İsrail ordusu büyük yara aldı! Askerlerin çoğu gözünü kaybetti

İsrail'de ç medyasına göre, Gazze çatışmalarında 100 İsrail askeri gözlerinden yaralandı; bu askerlerin %10 ila 15'i gözlerini kaybetti. İsrail medyası, askerler yeterli göz koruması kullanmadığı için göz yaralanmaları yaşandığını iddia etti.. Ancak, askeri yetkililer iddiaları reddederek çatışma anında tüm koruyucu ekipmanın kullanıldığını belirtti. Göz sağlığı ve ekipman kullanımı konusundaki tartışma gündemde.

07.12.2023 11:39  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail medyası, İsrail ve Gazze arasındaki son çatışmalarda 100 İsrail askerinin yaralanmasına dair çarpıcı bir rapor yayınladı. Rapora göre, bu askerlerin %10 ila 15'i çatışma sırasında bir veya iki gözlerini tamamen kaybettiler.

GÖZLERİNE MERMİ VE ŞARAPNEL PARÇALARI İSABET ETTİ

İsrail medyası, askerlerin çatışma esnasında yeterli koruyucu gözlük kullanmadıklarını belirterek, gözlerine isabet eden mermi veya şarapnel parçalarından dolayı yaralandıklarını iddia etti.

YETKİLİLER İDDİALARI REDDETTİ

Ancak, İsrailli askeri yetkililer bu iddiaları reddediyor ve askerlerin çatışma anında tüm gerekli koruyucu ekipmanları kullandıklarını savunuyor. Göz sağlığına yönelik önlemler ve askerlerin ekipman kullanımı konusundaki bu ayrılık, kamuoyunda bir tartışma yaratmış durumda.

Son Dakika Dünya Hamas'la çatışan İsrail ordusu büyük yara aldı! Askerlerin çoğu gözünü kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement