İsrail Hava Kuvvetleri Hizbullah'a ait hedefleri vurdu - Son Dakika
Dünya

İsrail Hava Kuvvetleri Hizbullah'a ait hedefleri vurdu

İsrail Hava Kuvvetleri, Lübnan sınırında Hizbullah'a ait askeri yerleşkeleri ve silah depolarını hedef aldı. Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, Hizbullah'a ait çeşitli hedeflere saldırıldığı ve saldırıya uğrayan hedefler arasında Hizbullah'ın askeri altyapıları da bulunduğu belirtildi. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ise Hizbullah'ın eylemlerine devam etmesi durumunda Lübnan'ın da Gazze gibi etkileneceğini tehdit etmişti.

13.11.2023 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail Hava Kuvvetleri, Lübnan sınırında Hizbullah'a ait askeri yerleşkeleri ve silah depolarını hedef aldı.

İsrail Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, 'Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, silah deposu ve askeri altyapıya sahip bir askeri yerleşke de dahil olmak üzere Hizbullah'a ait çeşitli hedeflere saldırdı. Saldırıya uğrayan hedefler arasında Hizbullah'ın askeri altyapıları da yer aldı' denildi.

GALLANT LÜBNAN'I TEHDİT ETMİŞTİ

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün yaptığı açıklamada Hizbullah'ın eylemlerine devam etmesi durumunda Gazze'de olanların Beyrut'ta da olacağını belirterek Lübnan'ı tehdit etmişti. Gallant, 'Bu hafta herkes Gazze sakinlerinin beyaz bayraklarla evlerinden kaçtığını gördü. Hizbullah eylemlerine devam ederse Beyrut sakinleri de aynı duruma düşebilir' ifadelerini kullanmıştı.

İsrail Hava Kuvvetleri Hizbullah\'a ait hedefleri vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya İsrail Hava Kuvvetleri Hizbullah'a ait hedefleri vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement