İsrailli Bakan'dan ''Esirlerin dönmediği her gün için bir Kassam mensubu idam edilsin'' çağrısı - Son Dakika
Dünya

İsrailli Bakan'dan ''Esirlerin dönmediği her gün için bir Kassam mensubu idam edilsin'' çağrısı

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, ''Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esirlerin dönmediği her gün için Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları mensubu bir savaşçının öldürülmesini'' istedi.

18.12.2023 20:42  Güncelleme: 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, "Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esirlerin dönmediği her gün için Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları mensubu bir savaşçının öldürülmesini" istedi.

"HAMAS 73 GÜNDÜR DEVAM EDEN SAVAŞA RAĞMEN YILMADI"

Ben-Gvir, İsrail Meclisinde yaptığı konuşmada İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını ve esir takasını değerlendirdi. "Hamas 7 Ekim'de engellenemedi ve 73 gündür devam eden savaşa rağmen hala yılmadı" diyen Ben-Gvir, "(Hamas) İnsani tahliye bölgelerinden füze atıyorlar, askerlerimizi vuruyorlar ve biz insani önlemler çerçevesinde devam ediyoruz. Değerlendirme zamanı geldi" ifadeleriyle İsrail güçlerinin daha sert müdahalede bulunması gerektiğini savundu.

İsrailli Bakan'dan 'esirlerin dönmediği her gün için bir Kassam mensubu idam edilsin' çağrısı

AŞIRI SAĞCI BAKAN'DAN "İDAM" ÇAĞRISI

Aşırı sağcı İsrailli Bakan alıkonulan Filistinli esirler için "sınırsız yetkiyle idam cezası" isteyerek, "rehinelerin dönmediği her gün için bir Kassam mensubunun idam edilmesi" teklifinde bulundu. Ben-Gvir, "Karar almak istiyorsanız, durmazsınız. Düşmanlarımızın rehineler için şok edici şartlar koymasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

İsrailli Bakan'dan 'esirlerin dönmediği her gün için bir Kassam mensubu idam edilsin' çağrısı

HAYATINI KAYBEDEN FİLİSTİNLİLER İÇİN SKANDAL SÖZLER

İsrail medyasında her gün öldürülen İsrailli askerlere yer verildiğine dikkati çeken Ben-Gvir, Gazze'de İsrail saldırısında hayatını kaybeden Filistinliler için "ölen binlerce terörist" ifadesini kullanarak, bu kişilerin basında yer almasını istedi.

İsrailli Bakan'dan 'esirlerin dönmediği her gün için bir Kassam mensubu idam edilsin' çağrısı

ESİR TAKASI MUTABAKATI İÇİN MOSSAD VE CIA DE DEVREDE

İsrail basını, İsrail ile Hamas arasında yeni bir esir takası mutabakatı için İsrail Dış İstihbarat Servisi Mossad Şefi David Barnea, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ve ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William (Bill) Burns'ün bir araya geldiğini duyurmuştu.

İsrailli Bakan\'dan \'\'Esirlerin dönmediği her gün için bir Kassam mensubu idam edilsin\'\' çağrısı
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İsrailli Bakan'dan ''Esirlerin dönmediği her gün için bir Kassam mensubu idam edilsin'' çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ercan Aral : Allahu Teala nin gazabı ve laneti zalimlerin ve destekçilerinin üzerine olsun. 2 2 Yanıtla

Advertisement