Julian Assange'ın eşi Papa Francis ile görüştü - Son Dakika
Dünya

Julian Assange'ın eşi Papa Francis ile görüştü

Julian Assange\'ın eşi Papa Francis ile görüştü

Wikileaks'in İngiltere'de hapiste olan kurucusu Julian Assange'ın eşi Stella Assange, Papa Francis tarafından kabul edildi. Stella Assange, Papa'ya Julian Assange ile kendisinin bulunduğu iki düğün fotoğrafını hediye ettiğini belirtti. Julian Assange, casusluk suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu ABD'ye iade edilmeyi bekliyor.

01.07.2023 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
p>Wikileaks'in İngiltere'de hapiste olan kurucusu Julian Assange'ın eşi Stella Assange, dün Katolik dünyasının lideri Papa Francis ile görüştü.

Papalık Ofisi'nden yapılan açıklamada Stella Assange ve aile üyelerinin Papa Francis tarafından kabul edildiği teyit edildi. Stella Assange ise Papa'ya Julian Assange ile kendisinin bulunduğu iki düğün fotoğrafını hediye ettiğini vurgulayıp "Belmarsh hapishanesi tuhaf bir şekilde düğün fotoğraflarımızı basınla paylaşmamızı veya sosyal medyada yayınlamamızı yasakladı" açıklamasını yaptı.

Julian Assange, tutuklu bulunduğu Londra'daki Belmarsh Hapishanesi'nde WikiLeaks aracılığıyla gizli askeri ve diplomatik yazışmalar yayımladığı için casusluk suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu ABD'ye iade edilmeyi bekliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Julian Assange'ın eşi Papa Francis ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement