Kurbanın Yakınlarına İğrenç El Hareketi - Son Dakika
Dünya

Kurbanın Yakınlarına İğrenç El Hareketi

Kurbanın Yakınlarına İğrenç El Hareketi

Hakim karşısına çıkan seri katil öldürdüğü kurbanların yakınlarıyla dalga geçti.

20.03.2013 11:51  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahkeme salonuna gelirken Lane'in hareketleri ve davranışları herkesi şoka uğrattı. Mahkemede hayatını kaybeden çocukların ailelerine dönerek gülen ve orta parmak işareti yapan Lane ayrıca avukatından kendini savunmamasını istedi. Bununla da kalmayan Lane tişörtüne kurşun kalemle "Katil" yazdığı görüldü.

Avukatlarının kendisini savunmasını ya da olayla ilgili tanıkların konuşmasını istemeyen Lane, karar açıklandıktan sonra salonda bulunan kurbanların ailelerine dönerek orta parmak işareti yaptı ve küfür içeren ifadelerde bulundu. Şartlı tahliyesiz ömür boyu müebbet hapis cezasına çarptırılan Lane'in hareketleri, duruşma salonunda bulunanları şoke etti. Lane'in saldırısında yaralanıp felç olan Nick Walczak'ın annesi, Lane'e dönerek, "Burada bu kadar çok polis olduğu için şanslısın," derken, kurbanlardan Danny Parmertor'un annesi Dina "Sen insan değil, bir canavarsın. Acınası bir korkaksın," dedi.

Cinayet kurbanlarının aileleri konuşurken, TJ Lane gülümsemeye devam etti. Suçun işlendiği sırada 17 yaşında olduğu için idam cezasından kurtulan Lane, cinayetlerin gerekçesini açıklamamıştı. Lane'in davasına bakan hakim David L. Fuhry, zanlının "meşhur olmak için" cinayetleri işlediğini ifade etti. Savunma avukatı Ian Friedman ise Lane'in davayı temyize götürmeyi planladığını belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Kurbanın Yakınlarına İğrenç El Hareketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement