Hayvanat bahçesinde eşine az rastlanır anlar! Vahşi aslan kendi yavrusunu yedi - Son Dakika
Dünya

Hayvanat bahçesinde eşine az rastlanır anlar! Vahşi aslan kendi yavrusunu yedi

Meksika'daki Tuzoofari isimli hayvanat bahçesinde eşine az rastlanır bir olay meydana geldi. Yetişkin bir erkek aslan, yeni doğmuş yavrusunu yedi. Tepki çeken olayın hayvanat bahçesi yetkililerin ticari kaygısı nedeniyle meydana geldiği belirtiliyor.

27.12.2021 23:27  Güncelleme: 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vahşi doğanın acımasızlığını gözler önüne seren görüntü Meksika''dan geldi. Hidalgo eyaletindeki Tuzoofari isimli hayvanat bahçesinde yetişkin erkek aslan, yeni doğan yavrusunu yedi. Hayvanat bahçesinin açık olduğu saatte ziyaretçilerin gözü önünde gerçekleşen olaya bazı çocuklar da şahit oldu.

"ÜZÜCÜ OLAY, YETKİLİLERİN İHMALİ NEDENİYLE GERÇEKLEŞTİ"

Sosyal medyada paylaşılan olaya tepki gösterilmesinin ardından Hidalgo eyaletinde büyük kedilere hizmet veren bir hastane olan Invictus Vakfı'nın Başkanı Erica Ortigoza Vasquez yaptığı açıklamada üzücü olayın hayvanat bahçesi yetkililerinin ihmali sebebiyle gerçekleştiğini ifade ederek, Federal Çevre Koruma Savcılığı'na şikayette bulunduklarını belirtti.

YAVRU ASLAN TİCARİ KAYGIYA KURBAN EDİLDİ

Vasquez, anne aslan ve yeni doğan yavrunun güvenlik sebebiyle baba aslandan bir süre ayrı tutulması gerektiğini, hayvanat bahçesinin ticari amaç nedeniyle bu kuralı es geçtiğini ifade etti.

Hayvanat bahçesinde eşine az rastlanır anlar! Vahşi aslan kendi yavrusunu yedi
Hayvanat bahçesinde eşine az rastlanır anlar! Vahşi aslan kendi yavrusunu yedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Hayvanat bahçesinde eşine az rastlanır anlar! Vahşi aslan kendi yavrusunu yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement