Netanyahu: İsrail'in kendini savunma hakkı vardır - Son Dakika
Dünya

Netanyahu: İsrail'in kendini savunma hakkı vardır

Netanyahu: İsrail\'in kendini savunma hakkı vardır

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Uluslararası Adalet Divanı'nın kararıyla ilgili olarak İsrail'in kendisini savunmaya devam edeceğini belirtti. Netanyahu, uluslararası hukuka bağlı olduklarını ve ülkelerini savunmaya devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, İsrail'e yöneltilen soykırım suçlamasını reddetti ve vatanlarını savunmaya devam edeceklerini söyledi.

26.01.2024 17:05  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Uluslararası Adalet Divanı'nın bugün kararıyla ilgili "Her ülke gibi İsrail'in kendini savunma hakkı vardır" diyerek İsrail'in kendisini savunmaya devam edeceğini belirtti.

Netanyahu, İsrail'in kendisini Hamas'a karşı savunmaya devam edeceğini belirterek açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

"İsrail'in uluslararası hukuka bağlılığı sarsılmazdır. Ülkemizi ve halkımızı savunmaya devam etme yönündeki kutsal bağlılığımız da aynı derecede sarsılmazdır. Her ülke gibi İsrail'in kendini savunma hakkı vardır."

"İsrail'e yöneltilen soykırım suçlaması yalnızca yanlış değil, aynı zamanda çirkindir ve her yerdeki saygın insanlar bunu reddetmelidir."

"Vatanımızı ve milletimizi savunmak için gereğini yapmaya devam edeceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Netanyahu: İsrail'in kendini savunma hakkı vardır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement