Tayvan'da Kouni Tayfunu: 1 ölü, yaralı sayısı 304'e yükseldi - Son Dakika
Dünya

Tayvan'da Kouni Tayfunu: 1 ölü, yaralı sayısı 304'e yükseldi

Tayvan\'da Kouni Tayfunu: 1 ölü, yaralı sayısı 304\'e yükseldi

Tayvan'da bugün karaya ulaşan Kouni Tayfunu'nun yol açtığı şiddetli rüzgar ve yağışlar sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, yaralıların sayısı ise 304'e yükseldi. Tayfunun etkisiyle birçok bina hasar gördü ve ağaçlar devrildi. Tayvan İtfaiye Teşkilatı, tayfunun yarına kadar süreceğini ve Çin'in Guangdong eyaletine doğru ilerleyerek etkisini kaybedeceğini bildirdi.

05.10.2023 22:31

- Tayvan'da Kouni Tayfunu: 1 ölü

Yaralı sayısı 304'e yükseldi

TAİPEİ - Tayvan'da bugün karaya ulaşan Kouni Tayfunu'nun yol açtığı şiddetli rüzgar ve yağışlar nedeniyle 1 kişi hayatını kaybederken, yaralananların sayısı 304'e yükseldi.

Tayvan'da Koinu Tayfunu etkisini sürdürüyor. Tayvan İtfaiye Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, Taichung kentinde etkili olan tayfunun yol açtığı şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle 1 kişi hayatını kaybederken, ülke genelinde yaralananların sayısı 304'e yükseldiği belirtildi. Rüzgar hızı saatte 252 kilometreye kadar çıkan kategori 4 seviyesindeki tayfun nedeniyle birçok bina hasar gördü, çok sayıda ağaç devrildi.

Tayvan'da bugün karaya ulaşan tayfunun yarına kadar süreceği ve Çin'in Guangdong eyaletine doğru ilerleyerek etkisini kaybedeceği aktarıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Tayvan'da Kouni Tayfunu: 1 ölü, yaralı sayısı 304'e yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement