Dar gelirli aileler için 8'inci kreş açıldı - Son Dakika
Eğitim

Dar gelirli aileler için 8'inci kreş açıldı

Samsun'da İlkadım Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin çocukları için hizmete sunulan kreşin sekizincisi Ataköy Mahallesi'nde açıldı. Kreş, miniklerin kişilik ve kimlik kazanmalarına destek sağlayacak.

23.11.2023 09:25  Güncelleme: 09:27

Dar gelirli aileler için 8'inci kreş açıldı

SAMSUN - Samsun'da İlkadım Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin çocukları için hizmete sunulan kreşin sekizincisi Ataköy Mahallesi'nde açıldı.

İlkadım Belediyesi Kreş ve Kültür Evi'nin 8'incisi Ataköy Mahallesi'nde hizmete girdi. Açılan yeni kreş miniklerin kişilik ve kimlik kazanmalarına destek sağlayacak. Maddi durumu olmayan ailelerin çocuklarına ücretsiz şekilde eğitim almasının sağlayan kreşin açılışında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Burası eskiden sağlık ocağı olarak kullanılan bir yerdi. Burayı biz elden geçirdik ve pırıl pırıl bir hale getirdik. Çocuklarını bırakan ailelerde buradaki kurslardan faydalanacaklar. Kreş meselesi bizim için gerçekten çok önemli. Şu anda 8. kreşi açmış oluyoruz. 61 mahallemiz var. Bunun 50 tanesi normal mahalle, 10 tanesi de köy niteliğinde mahalledir. Kreş açmayı devam ediyoruz. 500'e yakın öğrencimiz var. 350 kursiyerimiz var. Bu hizmetler kervanı devam ediyor. Bizim zamanımızda böyle bir imkan yoktu. Burada yavrularımıza bir fırsat vermiş oluyoruz" dedi.

Açılışta kurdele kesildi. Ticaret Meslek Lisesi tarafından bando gösterisi yapıldı.

Dar gelirli aileler için 8\'inci kreş açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Dar gelirli aileler için 8'inci kreş açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement