Düzce Üniversitesi'nde Engelsiz Üniversite Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Eğitim

Düzce Üniversitesi'nde Engelsiz Üniversite Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi\'nde Engelsiz Üniversite Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi'nde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Taşkesen başkanlığında Engelsiz Üniversite Yönetim Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, özel öğrencilere yönelik mevcut durum değerlendirildi ve faaliyetler planlandı. Ayrıca daha erişilebilir bir eğitim ortamı oluşturmak amacıyla çalıştay düzenlenmesi ve YÖK Engelsiz Bayrak Ödülleri için başvuruların yapılması kararlaştırıldı.

21.09.2023 18:26

Düzce Üniversitesi'nde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Taşkesen başkanlığında Engelsiz Üniversite Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Düzce Üniversitesi Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, Engelsiz Üniversite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Özak ile Daire Başkanları ve idari personeller katıldı.

Toplantıda, Düzce Üniversitesi'nde öğrenim gören özel öğrencilere yönelik mevcut durum değerlendirilerek farkındalık çalışmaları ile düzenlenmesi gereken faaliyetler planlandı. Bu dahilde Fakülteler ve Yüksekokulların tüm özel bireylere yönelik fiziksel ve öğretimsel uyarlamaları yapılarak daha erişilebilir hale getirilmesine ilişkin yol haritası oluşturuldu.

Düzce Üniversitesi'nin özel bireylere yönelik daha erişilebilir ve daha kapsayıcı bir eğitim ortamı olması amacıyla yapılması gerekenlere ilişkin bir çalıştay düzenlenmesine karar verildi. Ayrıca YÖK Engelsiz Bayrak Ödülleri dahilinde 2024 yılı başvuruları için ilgili düzenlemelerin yapılması da planlandı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Düzce Üniversitesi'nde Engelsiz Üniversite Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement