Kartepe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Programı - Son Dakika
Eğitim

Kartepe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Programı

Kartepe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Programı

Kartepe Müftülüğü, yaz kuran kursu eğitimlerinin tamamlanması dolayısıyla öğrenciler için program düzenledi. Kurslara toplamda 5 bin 200 öğrenci katıldı. Kartepe Belediyesi'nin desteği ile düzenlenen kapanış programında öğrencilere ödüller verildi.

16.08.2023 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Müftülüğü, yaz kuran kursu eğitimlerinin tamamlanması dolayısıyla öğrenciler için program düzenlendi. Kurslara toplamda 5 bin 200 öğrenci katıldı.

Kartepe Belediyesi'nin desteği ile ilçe müftülüğü ve ilçe halk eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen 5 bin 200 öğrencinin eğitim gördüğü yaz Kur'an-ı Kerim kurslarının kapanış programı, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşti. Kapanış programı Kur'an-ı Kerim Tilaveti'nin okunması ile başladı. Programda konuşan Kartepe İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan "Evlatlarımızın İslam'ı doğru bir şekilde öğrenerek yetişmeleri için Kur'an-ı Kerim'i hem okumaları hem de anlamaları için gayret sarf eden velilere, görevli tüm hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere verilen destekleri için Kartepe Kaymakamımız Ömer Hilmi Yamlı ve Kartepe Belediye Başkanımız M. Mustafa Kocaman'a çok teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Evlatlarımızı, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İnşallah bizler de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Geleceğimiz olan evlatlarımız için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Programın sonunda Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Kartepe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement