Sinop Ayancık'ta Kur'an kursları açıldı - Son Dakika
Eğitim

Sinop Ayancık'ta Kur'an kursları açıldı

Sinop Ayancık\'ta Kur\'an kursları açıldı

Sinop'un Ayancık ilçesinde İlçe Müftülüğü bünyesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılıyla birlikte Kur'an kursları başladı. Farklı yaş gruplarına yönelik olarak düzenlenen kurslarda çocuklara okul ödevlerini yapabilme imkanı da sağlanıyor. Kurslara kayıt olan çocuklar, istedikleri günlerde kursa katılabiliyor.

20.09.2023 13:00

Sinop'un Ayancık ilçesinde İlçe Müftülüğü bünyesinde Kur'an kursları açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur'an kurslarında 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla Ayancık'ta farklı yaş gruplarında öğrenciler de ders başı yaptı.

Bu yıl Ayancık Müftülüğü bünyesinde 4-6 yaş, 7-10 yaş ve yetişkin kadınlar olmak üzere üç ayrı kategoride Kur'an kursu düzenlendi.

İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak, kurslarda çocuklara okul ödevlerini yapabilme imkanı sağladıklarını belirterek, "7-10 yaş kategorisindeki kurslar büyük önem arz ediyor. Bu kurslarda çocuklara Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra değerler eğitimi de veriliyor. Aynı zamanda bu kurslarda çocuklara okul ödevlerini de yapabilme imkanı veriliyor. Kurslara kayıt olan çocuklarımıza kursa her gün gelmelerini şart koşmuyoruz. Çocuklar haftanın istedikleri günü kursa katılabilecekler." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Sinop Ayancık'ta Kur'an kursları açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement