Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Alanlara Sertifika Verildi - Son Dakika
Eğitim

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Alanlara Sertifika Verildi

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Alanlara Sertifika Verildi

Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından verilen uygulamalı eğitimleri alan kursiyerlere sertifika verildi.

28.05.2014 10:07  Güncelleme: 10:01

Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Gelecek Bugünden Başlar" adlı projenin bir eğitimi olan "Küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı (KOSGEB)Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sertifika töreni düzenlendi.

Kariyer ve Uygulama Merkezinde gerçekleştirilen törene Dicle üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Süleyman Başaran, KOSGEB Yetkilileri Hasan Solmaz ve Zülfikar Altunbağ ile öğrenciler katıldı.

Dicle Üniversitesi ile KOSGEB işbirliği sonucunda 30 kişiye 70 saatlik girişimcilik eğitimi verildi. Alınana eğitim sonucunda sertifika almaya hak kazanan öğrencilere KOSGEB'in ne iş yaptığı ve kimlere destek verdiğini anlatan yetkili Hasan Solmaz, verilecek sertifikaların kullanım alanlarını ve yararlarını öğrencilere anlattı.

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici de yaptığı konuşmada ülkenin ve toplumun kalkınması, ekonominin canlanması için girişimciliğin devlet ve her kurum tarafından desteklendiğini vurgulayarak, girişimciliğin cesaret ve yetenek gerektirdiğini de sözlerine ekledi.

Dicle Üniversitesi olarak girişimciliği önemsediklerini ve desteklediklerini belirten Bilici, eğitimlerin devamlı ve sürekli hale getirileceğini de sözlerine ekleyerek bütün kursiyerleri tebrik etti. Eğitim sonucu sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Süleyman Başaran ve KOSGEB Yetkilisi Zülfikar Altunbağ tarafından takdim edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Alanlara Sertifika Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement