"Yeniden Doğacak" - Son Dakika
Eğitim

"Yeniden Doğacak"

"Yeniden Doğacak"

Galatasaray Üniversitesi'nin yanmasının ardından Galatasaraylılar Derneği harekete geçti.

23.01.2013 12:18  Güncelleme: 12:22

Yapılan açıklamada, "22 Ocak akşamı Galatasaray Üniversitesinin tarihi binalarında çıkan yangın camiamızı derinden sarsmış bulunmaktadır. Yangında can kaybının yaşanmaması teselli olsa bile, tarihi binamızın büyük hasar görmesi nedeniyle yaşadığımız üzüntü çok büyük. Başta Galatasaray Üniversitesi rektörü sayın Ethem Tolga olmak üzere üniversite çalışanlarına, Galatasaray Üniversitesi öğrencilerine ve tüm Galatasaraylılara geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Galatasaray daha önce de yangınlar atlatmış ama her zaman kimliği, kurumları ve binalarıyla ayakta kalmıştır. Üniversitede çıkan yangının verdiği hasarlar en kısa sürede telafi edilecek ve binamız eskisinden daha iyi hale getirilerek genç Galatasaraylıların eğitimine sunulacaktır.

Camiamızın yıllardır yaşattığı birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun en güzel örneğini birlikte verecek ve Ortaköy binamızı restore edeceğiz.Galatasaraylı kurumların ve tüm Galatasaraylıların el ele vererek gerçekleştireceği bu dayanışma ile Galatasaraylı olmanın gururunu bir kez daha yaşayacağız.

GSÜ restorasyonu için düzenlenen ortak kampanya detayları kısa süre içinde bilgilerinize sunulacaktır." denildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim 'Yeniden Doğacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement