Açıkalın, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı - Son Dakika
Ekonomi

Açıkalın, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı

Açıkalın, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı

Doğan Gazetecilik A.ş. İcra Kurulu Başkanlığı'na Faik Açıkalın Getirildi. Açıkalın'ın Bu Göreve Atanmasıyla İlgili Bildirim, Dün Akşam İMKB'ye Yapıldı.

18.10.2007 03:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğan Gazetecilik A.Ş. İcra Kurulu Başkanlığı’na Faik Açıkalın getirildi. Açıkalın’ın bu göreve atanmasıyla ilgili bildirim, dün akşam İMKB’ye yapıldı.

2003 yılından itibaren bu görevi yürütmekte olan Hanzade Doğan Boyner ise yeni görev dağılımında Doğan Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini üstlenecek. Doğan Gazetecilik A.Ş., bünyesinde Milliyet, Posta, Radikal ve Fanatik gazetelerini barındırıyor. Faik Açıkalın 1962 yılında Denizli’de doğdu, 1987’de ODTÜ İşletme Bölümü’nden mezun oldu. İş yaşamına Interbank’ta başlayan Açıkalın sırasıyla, Marmarabank, Kentbank, Finansbank ve Demirbank’ta yöneticilik yaptı. 1998’de transfer olduğu Dışbank’ta 2000 yılında Genel Müdürlük görevine getirilen Açıkalın, 2005’te Dışbank’ın Fortis tarafından satın alınmasının ardından, Genel Müdürlük görevinin yanı sıra, İcra Kurulu Başkan Yardımcılığını da üstlendi. Açıkalın ayrıca, Fortis Yatırım, Fortis Emeklilik, Fortis Factoring, Fortis Leasing, Ray Sigorta’nın yönetim kurulu üyeliğini de yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Açıkalın, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement