Bulut Dönüşümü Konusunda Microsoft'un İş Ortaklarına Sağladığı Katkılar Neler? - Son Dakika
Ekonomi

Bulut Dönüşümü Konusunda Microsoft'un İş Ortaklarına Sağladığı Katkılar Neler?

Netaş Kurumsal Uygulama Çözümleri Danışmanı Ahmet Uygur, bulut dönüşümü konusunda Microsoft'un iş ortaklarına sağladığı katkıları Wise TV'ye anlattı.

25.02.2016 13:42

Netaş Kurumsal Uygulama Çözümleri Danışmanı Ahmet Uygur, bulut dönüşümü konusunda Microsoft'un iş ortaklarına sağladığı katkıları Wise TV'ye anlattı.

Microsoft'un pek çok çözümümü olduğunu ve bu çözümlerin müşterilere doğru bir şekilde aktarılabilmesi için iş ortaklarına ağından yararlandıklarını dile getiren Uygur, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Microsoft ile yapılan iş ortaklığı sayesinde Microsoft'un sahip olduğu çözümleri müşterilerine doğru bir şekilde aktarabiliyoruz. Bu çözümler en basit uygulamalardan tutunda müşterilerin ihtiyaç duydukları verilerin tutulduğu veri ambarlarına ya da kullanıcıların cihazlarını güvenli bir şekilde yönetmelerini sağlayacak olan sistemlere kadar giden geniş bir yelpazeyi içerir. Bizde Microsoft ile pek çok iş ortaklığı sağlayarak hem bu ürünlerin doğru bir şekilde öğrenilmesini hem de öğrendiğimiz ve sahip olduğumuz tecrübeleri doğru bir şekilde aktarılmasını sağlayabilir durumdayız."

Bulut Dönüşümü Konusunda Microsoft\'un İş Ortaklarına Sağladığı Katkılar Neler?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Bulut Dönüşümü Konusunda Microsoft'un İş Ortaklarına Sağladığı Katkılar Neler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement