Bulut Teknolojilerine Geçişte Müşteri Memnuniyeti Ne Seviyede? - Son Dakika
Ekonomi

Bulut Teknolojilerine Geçişte Müşteri Memnuniyeti Ne Seviyede?

Netaş / Kurumsal Uygulama Çözümleri Danışmanı Ahmet Uygur, bulut teknolojilerine geçişte müşteri memnuniyetinin nasıl sağlandığını Wise TV'ye anlattı.

25.02.2016 13:42

Netaş/ Kurumsal Uygulama Çözümleri Danışmanı Ahmet Uygur, bulut teknolojilerine geçişte müşteri memnuniyetinin nasıl sağlandığını Wise TV'ye anlattı.

Bulut teknolojilerine geçişte müşteri memnuniyetinin sağlanması adına yapılanları anlatan Uygur, şunları söyledi: "Bugüne kadar pek çok müşterimizle Microsoft bulut teknolojileri üzerinde bir takım çalışmalar gerçekleştirme şansımız oldu. Bu çalışmaların en büyük faydası müşterilerin sahip olmuş olduğu sistemlerden daha fazla seviyede yüksek erişilebilirlik sağlamak Aynı zamanda bu sistemlerin sürekli, düzgün ve güvenli çalışır olmasını sağlamak. Bununla birlikte müşterilerin sahip olmuş olduğu sistemde normalde kendileri kendi veri ambarlarında sahip olmaları gerektiğindeki ihtiyaç duyacakları yatırım Microsoft bulut teknolojileri ile çok daha küçük bir hale getirilebiliyor. Dolayısıyla he ilk yatırım yapacak olan müşteriler hem de uzun vadeli yatırım yapmayı hedefleyen müşteriler için bulut teknolojileri çok cazip hale geliyor."

Bulut Teknolojilerine Geçişte Müşteri Memnuniyeti Ne Seviyede?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Bulut Teknolojilerine Geçişte Müşteri Memnuniyeti Ne Seviyede? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement