'Faruk Güllüoğlu İstanbul'a 10 Milyon Lira Yatıracak - Son Dakika
Ekonomi

'Faruk Güllüoğlu İstanbul'a 10 Milyon Lira Yatıracak

\'Faruk Güllüoğlu İstanbul\'a 10 Milyon Lira Yatıracak

Tüm Faaliyetlerini Tek Çatı Altında Birleştirmek İçin "Faruk Güllüoğlu İstanbul" Markasını Kuran Faruk Güllü, Çok Katlı Yeni Mağaza Konseptini Hayata Geçiriyor.

20.03.2010 02:28

Tüm faaliyetlerini tek çatı altında birleştirmek için “ Faruk Güllüoğlu İstanbul” markasını kuran Faruk Güllü, çok katlı yeni mağaza konseptini hayata geçiriyor.

İstanbul Şirinevler’de 2 milyon liralık yatırımla açtıkları 6 katlı yeni mağazasıyla hizmet vermeye başlayan ‘Faruk Güllüoğlu İstanbul’, ciroda yüzde 40 artış bekliyor. Faruk Güllü, “İstanbul’da yıl içinde 2 yeni konsept mağaza daha açacağız ve mevcut mağazalarımızı da yeni konsepte göre yeniden şekillendireceğiz. 32 mağazanın dönüşümünün 2012 yılı sonuna kadar 10 milyon liralık yatırımla tamamlanmasını öngörüyoruz” dedi.

17 yıldır kendi adıyla baklava üretmeye başladığını belirten Faruk Güllü, yeni konseptleriyle ilgili şunları söyledi: “Son dönemde müşterilerimizden yeni talepler almaya başladık. Genç nesile hitap edemiyorduk. Bulunduğumuz mekanlar, bazı ürünlerimizi sergilememize engel oluyordu. Yemek saatleri içinde pizza ve börek satışımız oluyordu. Şimdi herkesin oturup sohbet edebileceği bir kafe ve öğlen ve akşam yemeklerini yiyebileceği bir konsept yarattık. Her katında farklı ürünlerin bulunduğu, özel yemek ve çocuk oyun alanı olan, müşterilerimize internete bağlanma imkanı sunulan bir konsept mağaza ortaya çıktı. Aldığımız toplantı taleplerine karşılık da iki katı toplantılar için ayırdıl. Artık mağazalarımızda 150 kişilik toplantıların da yapılması mümkün olacak.”

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi 'Faruk Güllüoğlu İstanbul'a 10 Milyon Lira Yatıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement