Finansal Kiralama Sektör Endeksi Yeni Yasa ile Yüzde 1,80 Yükseldi - Son Dakika
Ekonomi

Finansal Kiralama Sektör Endeksi Yeni Yasa ile Yüzde 1,80 Yükseldi

Finansal Kiralama Sektör Endeksi Yeni Yasa ile Yüzde 1,80 Yükseldi

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören finansal kiralama sektörü hisseleri dün gece TBMM'de yasalaşan Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu'nun pozitif etkisiyle güne yükselişle başladı, şu dakikalarda...

22.11.2012 12:11

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören finansal kiralama sektörü hisseleri dün gece TBMM'de yasalaşan Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu'nun pozitif etkisiyle güne yükselişle başladı, şu dakikalarda dünkü kapanışa göre ortalama yüzde 1,80 oranında değer kazandı.

Önceki güne göre en fazla değer kazanan finansal kiralama sektörü hisseleri; yüzde 8,87 ile Finans Finansal Kiralama, yüzde 2,12 ile İş Finansal Kiralama ve yüzde 1,86 ile Vakıf Finansal Kiralama hisseleri oldu.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Vakıf Finansal Kiralama AŞ Genel Müdürü Zeki Özger, yeni Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile birlikte sektörün işlem hacminde önemli ölçüde artış beklendiğini ve işletmelerin finansal kiralamadan daha geniş kapsamda faydalanabilmelerine imkan sağlandığını belirtti.

Muhabir: Bekir Gürdamar

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Finansal Kiralama Sektör Endeksi Yeni Yasa ile Yüzde 1,80 Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement