Hepsiburada, Brandon Hall Excellence Awards'tan 4 ödülle döndü - Son Dakika
Ekonomi

Hepsiburada, Brandon Hall Excellence Awards'tan 4 ödülle döndü

Hepsiburada, Brandon Hall Excellence Awards\'tan 4 ödülle döndü

E-ticaret platformu Hepsiburada, çalışan deneyimi ve insan kaynakları projeleriyle Brandon Hall Excellence Awards'tan 2 gümüş ve 2 bronz ödül kazandı.

01.09.2023 11:58

Hepsiburada, Brandon Hall Group tarafından düzenlenen insan kaynakları uygulamalarının değerlendirildiği Excellence Awards'tan 2 gümüş 2 bronz ödüle layık görüldü.

Dünyanın dört bir yanındaki kuruluşların katıldığı ve 'Akademi Ödülleri' olarak adlandırılan program, strateji, yöntem ve süreçleri başarıyla geliştiren, uygulayan ve ölçülebilir sonuçlar elde eden en iyi kuruluşları ödüllendiriyor. Bu doğrultuda Hepsiburada, iç iletişim çalışmaları kapsamında yürüttüğü sosyal etkinlik programı HepsiFun, esenlik çalışmaları programı HepsiSen, çalışanların gönüllülük faaliyetlerini yürüttüğü HepsiGönülden, çalışana özel indirim anlaşmalarının kurgulandığı HepsiClub ve tüm çalışanların bir araya geldiği HepsiOne gibi programları ile 'Best Advance in Employee Engagement' (Çalışan Katılımında En iyi İlerleme) kategorisinde Talent Management Silver Award (Yetenek Yönetimi Gümüş Ödül) sahibi oldu.

Şirket ayrıca, çalışanlarına yönelik hayata geçirdiği eğitim ve gelişim platformu Hepsinstitute ile yürüttüğü Hepsiburada Liderlik Akademisi çalışmaları ile 'Best Advance in Leadership Development' (Liderlik Gelişiminde En İyi İlerleme) kategorisinde Leadership Development Silver Award (Liderlik Gelişimi Gümüş Ödül) almaya hak kazandı.

Genç Yetenek Programı GeleceğiniZburada ise 'Best Advance in Selecting and Onboarding Interns' (Stajyer Seçme ve Çalıştırma alanında En İyi İlerleme) kategerisinde 2 adet Talent Acquisition Bronze Award (Yetenek Tespiti Bronz Ödül) kazandı.

"ULUSLARARASI ALANDA ALDIĞIMIZ DÖRT ÖDÜL ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARININ BİR HEDİYESİ"

Hepsiburada Müşteri Deneyimi ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Grup Başkanı Esra Beyzadeoğlu, "Hepsiburada olarak kurumsal başarı için öncelikle kurum içi kültür ve insan kaynağına yatırımın çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu konuda pek çok önemli projeyi hayata geçirdik ve birçok alanda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kültürümüzü her açıdan çalışanlarımız ile birlikte inşa ediyoruz. Çalışanlarımızı bu bağlamda birçok alanda, farklı uygulamalar, eğitimler, gelişim programları ile destekliyoruz. Hayata geçirdiğimiz programlarımız ile uluslararası alanda aldığımız dört ödül de bu konuda elde ettiğimiz başarının bir hediyesi. Geleceğimizi genç yeteneklerimizin kattığı değerle birlikte inşa ediyoruz, etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Hepsiburada, Brandon Hall Excellence Awards'tan 4 ödülle döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement